Connect with us

Vedete

Dana Rogoz s-a reintalnit cu „Magicianul” Marian Ralea. Ce s-a intamplat cand s-au vazut

Revedere emotionanta intre Dana Rogoz si Marian Ralea, cel care i-a indrumat pasii in showbiz la inceputul anilor 1990, cand emisiunea Abracadabra incanta generatii intregi de copii, parinti si bunici. Cei doi au aparut pe scena teatrului Bulandra, in piesa „Mecanica iubirii”, iar cu aceasta ocazie Dana Rogoz, cunoscuta si ca „Abramburica de la Abracadabra”, a realizat o fotografie alaturi de „Magicianul” Marian Ralea. Acest episod le-a adus zambetul pe buze celor doi vechi colaboratori si prieteni.

Abramburica din nou impreuna cu Magicianul

Nici nu putea fi altfel, din moment ce piesa „Mecanica iubirii” i-a adus pe impreuna pe aceeasi scena dupa 15 ani, asa cum dezvaluia Dana Rogoz in luna martie. „Wow! Pe 17 martie eu și Maria Ralea vom juca din nou impreuna, dupa 15 ani, la Teatrul Bulandra Izvor in spectacolul „Mecanica Inimii” regia Chris Simion. Sunt extrem de fericita!!!”, scria Dana Rogoz pe Facebook, la momentul respectiv.

De altfel, se pare ca devenit un obicei ca actrita si actorul sa realizeze cate o imagine cu ocazia intalnirii lor la teatrul Bulandra. Optimismul si energia Danei Rogoz se pare ca l-au „contaminat” si pe „Magician”, care la inceputul acestui an a trecut prin momente grele.

Citeste si: YouTube Rewind 2015: La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015

Leonardo DiCaprio a sarutat o actrita in varsta de 81 de ani la premiile BAFTA 2016 VIDEO

Astfel, in primavara acestui an aparea informatia care arata ca Marian Ralea ajunsese atat de afectat de moartea fratelui sau, incat s-a decis sa ceara despagubiri clinicii medicale din Brasov care il tratase in urma cu patru ani. In 2012, fratele lui Marian Ralea era rapus de cancer la doar sase luni de cand aflase cruntul diagnostic din partea medicilor. A fost o perioada foarte complicata pentru cunoscutul actor, mai ales ca si mama lui decedase cu doar cateva luni inainte.

„E o tristete ingrozitoare si e foarte greu sa accepti ca ei, de fapt, nu mai exista. Nu, ei sunt cu mine in continuare. Daca mama avea, totusi, 89 de ani, si pleca din lumea asta cu socotelile incheiate, fratele meu s-a stins in doar sase luni. A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a inceput o serie de citostatice, situatia parea sub control. Dar cred ca i-au gresit putin dozele, fiindca dintr-o data, cand nimeni nu se astepta… ”, spunea Marian Ralea intr-un interviu acordat pentru Formula AS.

1 Comment

1 Comment

  1. georgian

    2016-07-03T13:59:38+03:00 at 13:59

    greu trecut am avut

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top