Connect with us
Isreala si Liviu divorteaza. Cei doi au vorbit despre problemele care i-au dus in prag de divort.

Vedete

Israela si Liviu au vorbit despre divort. Ce probleme au cei doi

Israela Vodovoz si Liviu se afla in prag de divort. Nonconformistul cuplu a vorbit despre problemele care le-au dus casnicia aproape de destramare.

Israela si Liviu (care este cu aproape 30 de ani mai tanar ca ea) spun ca vor sa divorteze, dar ca exista motive care inca ii impiedica sa faca acest lucru.

La emisiunea „Un show Pacatos”, prezentata de Dan Capatos,  Isreala a marturisit ca Liviu are mari probleme cu bautura si ca devine agresiv cand consuma alcool.

Ne certam mereu. Problema noastra ca noi venim din doua emisfere opuse si social. Acutizarea s-a produs in ultimul an si jumatate, cand eu m-am imbolnavit, el a fost dus la Sighet. Liviu devine agresiv in momentul in care e sub influenta bauturii.

El vede separarea noastra intr-un mod pozitiv. Cu toate ca intre noi au existat conflicte, noi ne-am iubit. Cu toate ca in momentele lui de furie spune ca nu m-a iubit, nu e adevarat. Un om care nu ar fi iubit nu ar fi putut sa ma sarute de 50 de ori pe zi, sa ma tina in brate. Noi avem un cheag sufletesc care este greu de destramat. L-as putea vedea alaturi de o alta femeie. Pe primul meu sot eu l-am cuplat cu cea de-a doua sotie”, a povestit Israela la emisiune.

Citeste si: David si Victoria Beckham divorteaza. Separarea lor a fost confirmata!

Liviu a anuntat ca o sa divorteze abia dupa ce o sa isi rezolve problemele cu cei de la Spitalul de Psihiatrie din Sighet unde a fost inchis dupa un scandal produs intr-un restaurant.

„Pentru mine, mariajul acesta a fost o forma de terapie. La Sighet, am iesit in oras si am zis sa beau si eu un pahar cu baietii. Nu m-am imbatat. Am zis sa merg sa mananc ceva. Am intrat in restaurant si am cerut de mancare. Atunci mi s-a spus: „Nu servim persoane in stare de ebrietate”. Aveam un catel dupa mine, si atunci i-am spus: „Bine, da-i portia mea catelului si daca eu mananc din aceeasi farfurie cu catelul, e problema mea”. Ei au chemat politia si ei m-au dus la sectia de Psihiatrie. Eu am mai fost Psihiatrie. Cand simteam nevoia sa beau, ma duceam la Psihiatrie.  In primul rand, eu vreau sa rezolvam cazul acesta de la Sighet. Eu o sa fiu plecat si trebuie sa-i aranjez si ei ceva. Nu o pot lasa asa. Divortul e o chestie ce tine de hartii. Nu vreau nimic din averea Israelei”, a povestit Liviu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top