Connect with us
Apropiatii cuplului Beckham au confirmat divortul celor doua staruri

Vedete

David si Victoria Beckham divorteaza. Separarea lor a fost confirmata!

David si Victoria Beckham planuiesc sa puna capat mariajului lor de aproximativ 20 de ani. Asa sustine revista americana „OK! Magazine”, iar informatia ar fi fost dezvaluita de un apropiat al cuplului.

In plus, apropiatii celor doi au dezvaluit dorinta fostului fotbalist englez de a incepe o noua viata, departe de sotia sa. Cei doi au impreuna patru copii. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atat de usoare precum par, iar in acest moment cuplul incearca sa isi rezolve problema banilor.

Mai exact, pana la pronuntarea divortului, cele doua vedete trebuie sa-si imparta averea, o avere care se ridica la un miliard de dolari. Toate acestea, pentru ca David, in varsta de 40 de ani si Victoria, de 41 de ani, n-au semnat inainte de casatoria din 1999 un contract prenuptial.

Te poate interesa si: Cupluri de vedete care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Te poate interesa si: Exista un motiv dovedit stiintific pentru care esti geloasa pe alte femei

Zvonurile unui posibil divort au fost confirmate si de bona familiei, in fata jurnalistilor de la News of the World. Cu toate acestea, cuplul a intentat o plangere in instanta impotriva ziarului, sustinand ca bona, Abbie Gibson ar fi incalcat un contract de confidentialitate. Judecatorul care a solutionat cazul a decis in favoarea publicatiei pe motiv ca povestea a fost in interes public, pentru ca „sotii Beckham, cel mai celebru cuplu din Marea Britanie, au facut milioane infatisand relatia lor ca o casatorie perfecta”.

In plus, zvonurile separarii au fost confirmate si de faptul ca sotii Beckham nu au mai aparut impreuna de ceva timp, iar „Posh Spice” si-ar fi sters de pe spate un tatuaj prin care isi declara iubirea fata de sotul ei, David Beckham.

Sursa foto www.romaniatv.net

1 Comment

1 Comment

  1. Z

    2016-12-05T12:53:46+02:00 at 12:53

    Intotdeauna mi s-a parut ca aceasta femeie este urata si rea. Si acum o vad la fel. M-a surprins ca el a ales-o, cand sunt atatea femei foarte frumoase, inteligente si celebre in lumea lor, a celor ultra bogati. Naiba stie, poate i-a facut vraji ca s-o ia de nevasta. Eu as fi pus-o sa mature strazi si sa spele vase, nicidecum sa o transform intr-o mare doamna si putred de bogata. Sigur l-a „lucrat” cu magie neagra. O urata la exterior si in interior, o pocitanie scabroasa, ma mir ca a stat cu ea 20 de ani. Si mare prostie ca nu a facut un contract prenuptial ca sa nu-i dea nimic scorpiei la divort. Huo, pocitanie, vrajitoare sinistra! In boscheti cu tine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top