Connect with us
Iubita lui Smiley este o straina foarte frumoasa

Vedete

Iubita lui Smiley este o straina foarte frumoasa I Foto

Cu toate ca s-a ferit sa se afle prea multe despre viata personala pe care o are, celebritatea i-a demonstrat lui Smiley ca este greu sa pastreze detaliile departe de presa mondena. Astfel s-a aflat ca Olivia Reyes, cantareata si fotomodel din Chicago, este cea care i-a cucerit inima popularului artist din Romania. Conform click.ro, Olivia este aceeasi femeie alaturi de care Smiley a fost surprins la sfarsitul lunii mai in Romania. La acea vreme, cantaretul o ducea acasa la vila din Cernica. Conform jurnalistilor din presa mondena, cuplul care s-a cunoscut in 2015, in SUA, ar fi fost chiar si la o petrecere in Bucuresti.

Iubita lui Smileyt

„S-au cunoscut in urma cu aproape un an, prin intermediul unor producatori de afara si au devenit prieteni, apoi confidenti si relatia a inceput sa fie din ce in ce mai serioasa. Ea a fost mai mult plecata, el a vizitat-o de cate ori a avut ocazia si au petrecut ceva vreme impreuna. Olivia inca nu s-a hotarat daca e model sau cantareata, daca-i place mai mult muzica sau altceva. E la fel de cool si el”, au spus surse din anturajul cantaretului pentru jurnalistii de la Click.

Citeste si: Smiley a primit un buletin simbolic din partea MAI! Vezi cum arata actul de identitate

ISI PIERD FANII? Alex Velea si Smiley au probleme cu banii!

„Sunt impreuna de aproape un an. Smiley chiar este foarte indragostit si face tot posibilul pentru a petrece mai mult timp alaturi de Olivia. Ea este o tipa modesta, linistita, nu ii place sa iasa in evidenta, nu isi doreste sa iasa in public prin prisma acestei relatii. Nu este o femeie extrem de frumoasa. Este aproape banala, nu se compara ciu bombele sexy cu care Smiley a fost. Insa el o iubeste si se intelege de minune cu ea. Chiar s-a linistit, nu ii mai pasa de nicio alta femeie”, a mai declarat un alt apropiat al artistului.

De altfel, este cunoscut faptul ca Smiley, pe numele din buletin Andrei Tiberiu Maria, este discret cand vine vorba de femeile din viata lui, singura relatie care s-a bucurat de mediatizare fiind cea cu Laura Cosoi, alaturi de care a fost patru ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top