Connect with us
Iulia Albu a criticat-o foarte dur pe Oana Roman. Ea a spus despre fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, ca este o "Alba ca Zapada foarte grasa".

Vedete

Iulia Albu o face praf pe Oana Roman: „E un fel de Alba ca Zapada in varianta foarte grasa”

Iulia Albu a criticat-o dur pe Oana Roman pentru tinutele pe care aceasta le poarta. Criticul de moda a numit-o pe fata lui Petre Roman “Alba ca Zapada in variant foarte grasa”.

In cadrul emisiunii Wowbiz de la Kanal D, Iulia Albu a facut o serie de aprecieri negative la adresa stilului vestimentar al Oanei Roman.

“Ea a calcat in doua veverite cand a mers aici. E un fel de Alba ca Zapada in varianta foarte grasa. Aceste sandale sunt copiata si cineva care poarta asa ceva se incadreaza intr-o categorie foarte joasa. Daca nu ai bani sa iti cumperi asa ceva in varianta originala, atunci nu mai purta aceste fake-uri ordinare. Mi se pare groaznic sa calci in veverite. Le-a violat. Tinuta este ceva ce eu nu ma injosesc sa comentez. O exclude”, a spus Iulia Albu.

Citeste si:Scandal dupa ce Oana Roman a marturisit ca Petre Roman a batut-o!

Citeste si: Bogdan Vladau, atac la Iulia Albu: „O paparuda retarda”

Oana Roman nu a fost sinugra care a intrat in colimatorul criticului de moda. Si Dana Savuica a fost aspru criticata.

„Daca ar fi intrat in dulapul bunicii ei si ar fi avut cinci minute la dispozitie, asa s-ar fi imbracat. Palaria acea este ingrozitoare. De ce nu stai acasa daca nu ai bani sa iti iei o palarie frumoasa. Nu imi place animalul mort de pe umar. Nu imi place ca port jartierul se vede si nu mai merge. Faptul ca s-a sugrumat o si ingrasa si o si scurteaza si nu o avantajeaza deloc. Are si un machiaj care pare transpirat”, a mai spus Iulia Albu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top