Connect with us
Legea Antifumat, in opinia vedetelor

Vedete

Legea Antifumat, in opinia vedetelor

Legea Antifumat a intrat in vigoare din 17 martie iar amenzile pentru cei prinsi fumand in spatii publice sau pentru patronii localurilor sunt foarte mari.

Legea Antifumat a intrat in vigoare din 17 martie iar fumatorii nu vor mai putea sa-si aprinda tigara in restaurante, in baruri, in cluburi sau in orice spatiu public delimitat de doi pereti si care are acoperis. Evident, legea Antifumat a impartit tara in doua tabere, pro si contra, iar vedetele si-au spus parerea vis-a-vis de aceasta masura.

Legea Antifumat, in opinia vedetelor

Legea Antifumat, in opinia vedetelor


Anda Adam a postat un mesaj pe pagina personala de facebook, in care marturiseste ca este de acord cu legea in vigoare.
„Stiu ca probabil foarte multi dintre voi au senzatia ca sunt o fumatoare înraita,dar din contra,nu am fumat niciodata,nici nu stiu ce inseamna sa fumezi.Ma bucur ca legea care s-a aplicat azi ne aliniaza in randul tarilor civilizate!
Sper sa nu se supere nici un fumator!
P.S Si daca se supara sa fie sanatos
” – a spus cantareata.
Legea Antifumat, in opinia vedetelor

Legea Antifumat, in opinia vedetelor


Pe de alta parte, Mugur Mihaescu este impotriva legii Antifumat si considera ca toti patronii de restaurante si baruri vor inregistra pierderi uriase.
Categoric se face discriminare, ne asteptam sa ne scada numarul de clienti. Trebuie sa fie loc pentru toata lumea, nu sunt un ciumat daca sunt fumator, nu trebuie sa ma arunci in strada. Sunt curios cum se va aplica legea asta europeana la tara. Ca fapt divers, am fost in Bremen acum două zile, se fuma in toate bodegile, cu legile lor cu tot”.
Legea Antifumat, in opinia vedetelor

Legea Antifumat, in opinia vedetelor


Andreea Berecleanu a marturisit ca s-a lasat de fumat pentru a le da un exemplu bun copiilor sai si considera ca Legea Antifumat este benefica tarii noastre.
Pot sa va spun ca pe mine ma deranjeaza fumul si ma deranjeaza si in locurile unde existau pana acum spatii destinate fumatorilor, pentru ca fumul se simte. Atat timp cat noi nu daunam sanatatii celorlalti prin faptul ca nu fumam si viceversa ar trebui sa fie valabilă. Inteleg ca nici afara nu vor avea foarte multe locuri in care sa poata fuma… pe terase, in preajma copiilor… Este mai complicat, insa cred cu tarie ca o sa ne adaptam, asa cum au facut-o si alte natii, fara sa fie vreo tragedie” – a declarat stirista intr-un interviu acordat pentru ziarulring.ro.

Ce risti daca esti prins fumand intr-un spatiu public

Persoanele fizice care nu respecta prevederile legii risca amenzi de pana la 500 de lei.
In cazul cluburilor, barurilor si restaurantelor, sanctiunile sunt mai dure: intre 5 mii si 15 mii de lei si chiar suspendarea activitatii.
Pedepsele merg inclusiv pana la inchiderea localurilor care nu au respectat legea.

CITESTE SI: Lumanarile parfumate pot avea efecte negative asupra sanatatii
CITESTE SI: Uite ce păţeşti dacă stai lângă un fumător de ţigară electronică

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top