Connect with us
Sonia Trifan s-a casatorit dupa un an de relatie

Vedete

O cunoscuta creatoare de moda s-a casatorit. Vezi ce rochie a purtat

Creatoarea de moda ,Sonia Trifan, s-a maritat. Vineri, 26 august, blonda a spus marele „Da” la Primaria Sectorului 2, dupa un an de relație cu fotbalistul Andrei Neagoe.

Citeste si:Adela Popescu, prima vacanta impreuna cu baietelul ei. Unde a ales sa mearga

Citeste si: Despartirea momentului: Adelina Pestritu si Speak nu mai formeaza un cuplu

Desi a facut doar cununia civila, Sonia a vrut sa imbrace si acum rochia alba. A ales un model care sa o faca sa iasa in evidenta, o rochie scurta, cu pene in partea de jos si cu o centura stralucitoare in talie. Si cel care i-a devenit sot a fost foarte atent la tinuta pe care a purtat-o. A ales un costum albastru in trei piese. Tinerii insuratei nu au renuntat la un accesoriu comun, ochelarii de soare.

 

sonia trifan 2

Acum o luna, Sonia declara la Kanal D, in cadrul emisiunii „Teo Show”: „Va fi doar cununia acum. Nunta va fi la anul. Mi-ar fi placut ca ambele evenimente sa aibă loc in acelasi timp, dar invitatia a fost facuta si trebuie sa lasam lucrurile asa cum sunt”.

 

 

Sonia Trifan s-a iubit timp de cinci ani cu Lucian Dragoiu, de care s-a despartit chiar inainte de a ajunge la altar. Blonda a suferit enorm dupa separare si a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a depasi momentele critice. Andrei Neagoe a aparut in viata sa intr-un moment in care avea nevoie de sustinere, iar de acum formeaza o familie.

Sonia Trifan a fost model si a devenit cunoscuta dupa ce a cantat in formatia Vogg. Ulterior ea a devenit creator de moda.

 

Sursa foto: Click.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top