Connect with us
Razvan Botezatu, in doliu. I-a murit tatal

Vedete

Razvan Botezatu, in doliu. I-a murit tatal

Razvan Botezatu trece prin clipe cumplite. Prezentatorul tv si „fiul” celebrului designer Catalin Botezatu, asa cum l-a botezat presa din cauza coincidentei de nume, se pregateste de inmormantare.

Tatal lui Razvan Botezatu a murit in aceasta dimineata in urma unui infarct, anunta presa centrala. Conform celor de la spynews.ro, Mitica Dumitrescu suferea de mai multe afectiuni, insa cea care i-a provocat moartea a fost inima. „La ultimul control, i-au gasit o gaura in cap si mai avea si probleme cu inima. Din pacate, nu prea urma cu strictete tratamentul”, a declarat Razvan pentru site-ul mai sus amintit.

Razvan Botezatu a mers de urgenta spre casa parinteasca din Eforie. Vestea a cazut ca un trasnet pentru prezentatorul emisiunii „Star matinal” de la Antena Stars. Razvan Botezatu prezinta matinalul de luni pana vineri impreuna cu Rocsana Marcu.

Un celebru astrolog a murit. Ce previziune cutremuratoare a facut in ziua mortii sale

Marian Darta a murit – Stilistul vedetelor a purtat o lupta grea cu cancerul

Prezentatorul a postat in urma cu cateva minute o fotografie in care apare alaturi de tatal sau, Mitica: „Taticutul meu a plecat azi in Ceruri… E o durere apasatoare in sufletul meu… Te iubesc tata… Sa te odihnesti in pace….”

Razvan Botezatu, in doliu. I-a murit tatal

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top