Connect with us
Jonathan Cainer, unul dintre cei mai faimosi astrologi din Marea Britanie, a murit la 58 de ani. El a facut o previziune cutremuratoare in ziua mortii sale.

Știri

Un celebru astrolog a murit. Ce previziune cutremuratoare a facut in ziua mortii sale

Barbatul a fost gasit fara suflare de sotia sa, duminica noaptea. Se pare ca Jonathan Cainer, care vreme de 20 ani a fost astrologul publicatiei Daily Mail, a incetat din viata dupa ce a suferit un atac de cord.

Jonathan Cainer era nascut in zodia Sagetator, iar in ziua mortii sale, horoscopul facut de el pentru aceasta zodie suna astfel: „Nu suntem aici pentru mult timp, asa ca fa ca fiecare moment sa conteze. Uitam asta, pentru ca adesea suntem prinsi cu treburi si dorinte si credem ca avem la dispozitie o eternitate si o zi. Intr-un fel, s-ar putea sa avem dreptate, pentru ca suntem spirite eterne care vietuiesc temporar intr-o forma fizica. Pe masura ce Jupiter se apropie de finalul fazei sale retrograde, vei descoperi ca, cu cat te inalti mai sus, cu atat mai departe vei vedea”.

Citeste si: Ophiuchus, cea de-a 13 a zodie. Ce caracteristici are si ce spun astrologii despre ea

Conform publicatiei britanice, Cainer a facut previziuni astrologice in avans, asa ca acestea vor continua sa apara in paginile si pe site-ul Daily Mirror. Locul sau va fi luat, apoi, de nepotul sau, Oscar, care este tot astrolog.

„Jonathan Cainer a fost, pur si simplu, cel mai mare astrolog din Marea Britanie, iar intelepciunea si compasiunea sa nu au pereche. Milioane de cititori nu isi puteau incepe ziua fara el, iar la finalul zilei se minunau de acuratetea previziunilor sale”, a spus un purtator de cuvant al Daily Mail.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top