Connect with us
Salman Khan a oferit jurnalistilor indieni data nuntii cu Iulia Vantur! Actorul de filme indiene a dezvaluit cand o va lua pe romanca de nevasta!

Vedete

Salman Khan a dezvaluit data nuntii cu Iulia Vantur: „Va fi pe…”

Salman Khan si Iulia Vantur traiesc o poveste de dragoste intens discutata atat in presa mondena din Romania, cat si in cea din India.

Vreme indelungata, cei doi indragostiti nu au vrut sa dea declaratii despre relatia lor, preferand sa pastreze ascunsa viata lor amoroasa. Totusi, dupa lungi insistente ale jurnalistilor indieni, Salman Khan a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre casatoria cu Iulia Vantur.

Vedeta de filme indiene a vorbit cu jurnalistii de la Bollywood Life, dezvaluindu-le data nuntii: „Pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu stiu exact daca anul acesta sau in ce an, dar cu siguranta va avea loc in jurul datei de 18 noiembrie”, a spus Khan.

Citeste si: Iulia Vantur, marturisiri despre nunta cu Salman Khan

Citeste si: Ce spune fosta iubita a lui Salman Khan despre nunta actorului cu Iulia Vantur

Actorul de la Bollywood a ales aceasta data, intrucat tatal sau, Salim Khan, s-a casatorit cu mama sa pe 18 noiembrie, iar tot in aceasta data, Arpita, sora lui, a mers in fata altarului, in anul 2014.

Iulia Vantur si Salman Khan reprezinta unul dintre cele mai mediatizate cupluri din India si Romania. Cei doi ar fi impreuna de circa patru ani, iar zvonurile privind o posibila logodna a lor au inceput sa circule inca de anul trecut. Actorul a infirmat atunci acele zvonuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top