Connect with us
Zavo demasca ce mai facea viceprimarul Tudy prin bai si WC-uri publice!

Vedete

Zavo demasca ce mai facea viceprimarul Tudy prin bai si WC-uri publice!

Tudy a fost ales viceprimar, iar reactiile dupa aceasta veste nu au intarziat sa apara. Oana Zavoranu a vorbit pentru prima oara despre acest subiect intr-o emisiune de televiziune.

Tudy este membru al formatiunii politice conduse de ALDE. Liberalul a devenit cunoscut in urma cu cativa ani cand i-a trimis videoclipuri mai mult decat incitante Oanei Zavoranu. Din cauza lui Tudy, Oana a divortat de Pepe dupa ce imaginile cu el masturbandu-se si vorbindu-i focoasei brunete au impanzit Internetul.

Oana are o prima reactie dupa ce s-a aflat ca Tudy este unul din viceprimarii alesi pentru Capitala: „Dansul a urmarit sa se afiseze cu o vedeta de talia mea pentru ca nu stia ce facea dansul cu aceste facultati si masterate. Si le plimba prin baie sau WC-uri publice. Nu stiu ce facea dansul daca nu era finul lui Calin Popescu Tariceanu”.

Scandal dupa alegerea lui Tudy ca viceprimar. Ce spune Clotilde Armand

+18 Tudy a ajuns viceprimar. Imaginile pentru adulti care l-au facut celebru

Ce a declarat Tudy imediat dupa ce a ajuns viceprimar:

„Nu vin din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc, nu o sa discut despre viata mea privata si aici se inchide orice. Munca mea este cea pe care o vedeti aici si pe care o veti vedea pe teren. Ceea ce voi munci eu este in interesul cetatenilor bucuresteni. De cinci ani sunt antreprenor, in zona vinurilor. Unul din punctele de vanzare este in inima Bucurestiului, in Piata Obor”, s-a laudat Tudy in fata jurnalistilor prezenti la Primaria Capitalei.

„E prematur acum sa vorbim despre ce voi face in mod exact. Ma intrebati care este pregatirea mea? Eu am trei facultati pe care le-am terminat. Doua dintre ele, una pe comert international, alta pe stiinte politice, ambele in Bruxelles. De aceea, ca sa raspund intrebarilor dumneavoastra, optiunile mele se indreapta inspre zona Uniunii Europene si a relatiilor internationale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top