Connect with us
trezesti-24072015

Stil

Metode care te ajuta sa te trezesti dimineata fara a bea cafea

Daca nu reusesti sa te trezesti dimineata fara sa consumi cel putin o cana de cafea, atunci iti propunem cateva metode care te vor ajuta sa renunti la excesul de cofeina.

CITESTE SI: HARTA FETEI CARE ITI ARATA CU CE BOLI SE LUPTA CORPUL TAU

Pentru multi dintre noi atunci cand suna ceasul dimineata semn ca trebuie sa te trezesti, primul lucru pe care il facem atunci cand ne ridicam din pat este sa preparam o cafea cat mai puternica pentru a ne da energia de care avem nevoie pentru inceputul zilei.

Uite cateva metode care te pot ajuta sa te trezesti in fiecare dimineata fara sa consumi cafea.

Hidratarea. Cel mai important atunci cand te-ai trezit, mai ales vara, este sa consumi un pahar de apa care te va ajuta sa iti stimulezi tractul intestinal si sa inlaturi sentimentul de oboseala.

Exercitiile fizice. Dupa cateva ore bune de somn din timpul noptii circulatia snagelui trebuie repusa in miscare, cateva exercitii fizice usoare te vor inviora si te vor face sa te simti mult mai bine.

Lasa-ti draperiile trase in timpul noptii. Lumina soarelui este cea care reactioneaza ca un stimul catre creierul tau, spunandu-i acestuia ca a sosit momentul sa se trezeasca.

Micul dejun. Este foarte important sa nu sari peste micul dejun, cerealele, iaurtul sau fructele precum bananele sunt cele mai indicate portii de energie la prima ora dupa ce te-ai trezit.

Tu urmezi macar unul dintre acesti pasi sau preferi cafeaua?

Sursa foto: www.wallhd4.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top