Connect with us
Un avion United Airlines a aterizat de urgenta in Iralanda din cauza unor turbulente.

Știri

Update: Avion United Airlines, aterizare de urgenta in Irlanda. 12 persoane au fost ranite

Un avion United Airlines a aterizat de urgenta in Iralanda din cauza unor turbulente. Din cauza acestui incident, 12 persoane au fost ranite.

Citeste si: Aeroportul din Frankfurt, evacuat de urgenta! Foto & Video

Citeste si: Avocatul lui Ionut Gologan, despre soarta clientului sau: „Se asteapta sa…”

Update 17:28: Unsprezece dintre cele 12 persoane au fost externate de la Spitalul Universitatii Limerick dupa ce au primit ingrijiri pentru rani minore, potrivit unor oficiali. Unul dintre raniti este evaluat in continuare.

Stire initiala:
Un avion apartinand companiei aeriene americane United Airlines care efectua un zbor catre Londra a aterizat de urgenta pe Aeroportul Shannon, al treilea cel mai important aeroport din Irlanda, din cauza unor turbulente puternice. In urma acestui incident, 16 pasageri au nevoie de ingrijiri la spital, relatează The Associated Press, preluat de News.ro.

Reprezentanti ai aeroportului au anuntat miercuri ca 14 pasageri si doi membri ai echipajului au fost transferati la Spitalul Universitatii Limerick pentru a primi ingrijiri.

Potrivit unor oficiali, zborul 880 a sosit pe Aeroportul Shannon miercuri dimineata.

Avionul asigura o legatură de la Houston (Texas) la Londra, unde urma sa aterizeze pe Aeroportul Heathrow.

Compania United Airlines, cu sediul la Chicago, a anuntat ca o „turbulenta puternica si neasteptata” a condus la redirectionarea zborului.

Gravitatea ranilor suferite de cele 16 persoane este inca necunoscuta.

United Airlines opereaza zboruri catre 78 de destinatii interne din Statele Unite ale Americii si 108 destinatii internationale din 69 de tari raspandite in Asia, Europa, Oceania si Africa.

Compania United Airlines opereaza 706 aeronave Aribus si Boeing, cu o varsta medie de 13.6 ani. United ofera servicii de divertisment in timpul zborului pe toate aeronavele sale. Programele audio sunt furnizate de Zune. Compania United Airlines a fost infiintata sub denumirea de Varney Air Lines si oferea initial servicii de posta.

Vom reveni cu detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top