Connect with us
Carmen Iohannis: Este mult mai bine ca un copil să fie într-o şcoală. Suntem fiinţe sociale, trebuie să fim cât mai mulţi împreună

Știri

Carmen Iohannis: Este mult mai bine ca un copil să fie într-o şcoală. Suntem fiinţe sociale, trebuie să fim cât mai mulţi împreună

Soţia şefului statului, Carmen Iohannis, a declarat, duminică, la Sibiu, răspunzând unei întrebări, că este mult mai bine ca un copil să fie într-o şcoală, iar acest lucru este atât în beneficiul lui, cât şi al familiei, adăugând că oamenii sunt ”fiinţe sociale” şi trebuie să fie cât mai mulţi împreună.

”Este mult mai bine să fie (n.r. – copilul) într-o şcoală, într-o comunitate, este în beneficiul lui şi al familiei. Nici nu se compară, suntem fiinţe sociale, trebuie să fim cât mai mulţi împreună, aşa ne simţim bine”, a spus jurnaliştilor Carmen Iohannis.

Soţia şefului statului a participat, duminică după-amiază, timp de o oră şi jumătate, la evenimentul „Kids Day” din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, unde s-a întâlnit cu mai mulţi copii care practică diverse sporturi, a făcut poze cu aceştia, apoi a jucat tenis.

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa Dana Nălbaru scria pe blogul său că, împreună cu soţul său, actorul Dragoş Bucur, şi cu fiica lor de nouă ani, Sofia, au decis să o retragă pe fetiţă de la şcoală şi să înveţe în sistem ”home schooling”.

”Am retras-o pe Sofia de la şcoală. De tot. Am ales ca ea să înveţe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără competiţii impuse, fără note sau calificative. Ne-am gândit bine înainte de a lua această decizie şi ne-am făcut temele înainte de a ne arunca spre un asemenea viitor”, a scris Dana Nălbaru.

Postarea cântăreţei a stârnit numeroase reacţii în presă şi pe reţelele de socializare.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top