Connect with us
concediu-04082015

Stil

Ce haine trebuie sa iti iei cu tine in concediu

Atunci cand plecam in concediu avem tendinta de a face multe bagaje si de a ingramadi cat mai multe haine pentru diferite tipuri de vreme.

Odata ajunsi in concediul de vacanta constatam ca am carat cu noi o groaza de haine pe care nu le vom purta sau de care nu avem nevoie. Iata cum iti poti face bagajul eficient si util.

CITESTE SI: CE LUCRURI RELE ȚI SE POT ÎNTÂMPLA ÎN VACANȚĂ. MAJORITATEA ROMÂNILOR ÎNTÂMPINĂ PROBLEMA DE LA PUNCTUL 2

Incearca sa iti sortezi hainele in functie de destinatie si de anotimpul in care suntem. Sfatul nostru cel mai de pret este sa studiezi dinainte cu atentie prognoza meteo pentru zilele de concediu si sa verifici daca pleci in alta tara daca religia impune o anumita conduita in ceea ce priveste hainele.

Este indicat ca mereu sa ai in bagaj o geaca si o bluza groasa. Nu iti lua cu tine haine prea elegante, in concediu te duci ca sa te simti bine atat fizic cat si pshihic.

Important este sa ai la tine haine lejere care nu se sifoneaza sau care nu necesita calcare. Doar pentru ca esti in vacanta nu insemna ca nu trebuie sa iti pese cat de cat de aspectul tau fizic.

CITESTE SI: TOP 5 APLICAȚII DE SMARTPHONE PENTRU VACANȚĂ

Incearca sa iti tii banii sau lucrurile de valoare cat mai bine protejate, intr-o haina care sa ramana mereu in camera de hotel bine ascunsa sau intr-o borseta care sa nu fie usor de sustras. Mai nou, unitatile de cazare pun la dispozitia clientilor si seife pe durata conediului.

Sursa foto: caribbeanvacay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top