Connect with us

Știri

Codruț Marta, unul dintre cei mai căutați români de Interpol, a dat statul român în judecată

Codruț Marta, fostul consilier al lui Sorin Blejnar, a înviat, cel puțin în acte. Acesta apare ca reclamant într-un nou proces, alături de soția sa.

Cei doi au dat în judecată Direcția de Taxe și Impozite a Sectorului 1 și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice, cerând anularea unui act administrativ, probabil sechestrul instituit pe averea celor doi.

În 2012, Codruț Marta a dispărut fără urmă, iar fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a spus pe 19 septembrie, la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3, că are informații despre posibilitatea ca trupul lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, să se afle într-un subsol al unei vile din apropierea Capitalei.

”Din sursele mele, există oameni care au spus că acesta (Codruț Marta – n.r.) ar fi zidit în subsolul unei vile. Am informația de la cineva că există un martor care a făcut această mărturie în cadru juridic și că ar fi fost presat să facă această mărturie”, a spus Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Chiar dacă după dispariția lui misterioasă din 2012 au apărut multe zvonuri, inclusiv că ar fi în viață, fotografiat într-o țară exotică, procurorii nu au nici o probă că fugarul trăiește.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top