Connect with us
Numarul locuintei tale iti poate influenta destinul. Vezi aici ce spun numerologii despre semnificatia cifrei casei tale.

Horoscop

Cum iti influenteaza numarul locuintei destinul

Te-ai gandit vreodata pana acum ca numarul locuintei tale iti poate influenta destinul? Numerologii sunt de parere ca trebuie sa fii foarte atent la acest aspect.

Te-ai gandit vreodata pana acum ca numarul locuintei tale iti poate influenta destinul? Numerologii sunt de parere ca trebuie sa fii foarte atent la acest aspect.

Este important sa cunosti semnificatia cifrei locuintei tale, asta daca vrei sa ai noroc sau sa stii de unde iti vine ghinionul. Daca numarul locuintei tale este format din mai multe cifre, atunci aduna-le pana ajungi la o singura cifra.

Conform numerologilor, exista unele cifre care atrag norocul, iar unele ghinionul. Totodata, unele sunt mai benefice pentru relatii decat altele.

CITESTE SI: CALCULEAZA-TI CIFRA PACATELOR SI DESCOPERA-TI LATURA INTUNECATA

Iata ce semnificatie are numarul locuintei si cum iti influenteaza destinul!

Cifra 1.

Este o cifra cu noroc, atrage energiile pozitive si vibratiile intense bune. Cifra 1 semnifica putere si reusite.

Cifra 2. 

Este cifra consolidarii relatiilor, fiind ideala pentru cuplurile proaspat casatorite. Persoanele care au numarul locuintei cifra 2, sunt atrase de catsiguri materiale.

Cifra 3. 

Este cifra creativitatii. In general este benefica pentru artisti, indiferent daca sunt pictori, sculptori, muzicieni sau oameni de film si teatru.

Cifra 4. 

Este cifra echilibrului. Cei care stau sub acest numar se pot considera persoane linistite, sigure pe ele si calme in situatii limita.

Cifra 5. 

Cei care locuiesc la cifra 5 sunt oameni pasionati de calatorii. Exista sansa sa fie mai mult plecati decat acasa.

Cifra 6. 

Locatarii acestei cifre sunt iubitori si au simt estetic foarte dezvoltat. Armonia este cea care domneste intr-o astfel de locuinta.

Cifra 7. 

Reprezinta cifra singuraticilor. Persoanele care locuiesc la acest numar au tendinta de a fi introvertite si le place sa citeasca sau sa se uite singuri la filme.

Cifra 8. 

Persoanele care locuiesc la cifra 8 sunt ambitioase si isi doresc sa ajunga pe culmile succesului cu orice pret. Cifra 8 nu este chiar si cea mai norocoasa.

CITESTE SI: CE LECȚII DE VIAȚĂ TREBUIE SĂ ÎNVEȚI, ÎN FUNCȚIE DE CIFRA DIN COADA VÂRSTEI TALE 

Cifra 9. 

Locuitorii de la cifra 9 sunt mari iubitori de animale si au talente artistice ascunse pe care daca le scot in evidenta le pot valorifica in bani.

Tu la ce cifra locuiesti?

Sursa foto: gingerpiece.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top