Connect with us
Polițiștii din Turcia au anunțat că l-ar fi arestat pe cel care a provocat explozia din Istanbul de joi, soldată cu rănirea a zece persoane.

Externe

Explozie în Istanbul: Polițiștii turci anunță că l-au prins pe autorul atacului

Polițiștii din Turcia au anunțat că au arestat un suspect care ar fi autorul atacului din Istanbul. Bărbatul este membru al Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) și este bănuit că a comis atacul cu motocicletă capcană.

Totodată, agenția de presă Anadolu a anunțat că șase persoane au fost arestate, în legătură cu deflagrația produsă joi în cartierul Yenibosna, de lângă aeroportul Ataturk.

O motocicletă-capcană a explodat joi, în jurul orei 15.50, lângă o secție de poliție din Istanbul. Conform CNN Turk, atacul s-a soldat cu cel puțin 10 răniți, dintre care unul se află în stare gravă.

O înregistrare video cu autorul atacului, surprins în timp ce părăsea locul atentatului a fost publicată de Hurriyet. Până acum, nicio organizație nu a revendicat atacul.

Turcia se confruntă în ultima perioadă cu mai multe atacuri de acest gen, comise fie de de jihadiștii din Statul Islamic, fie de rebelii kurzi din PKK:

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top