Connect with us
Familia Denisei Manelista: ”E devastată! Plânge continuu”

Știri

Familia Denisei Manelista: ”E devastată! Plânge continuu”

Denisa Manelista este grav bolnavă. Deși inițial se credea că nu este altceva decât un zvon, se pare că, într-adevăr, tânăra de doar 27 de ani suferă de o boală cumplită. Familia cântăreței a vorbit despre momentele dificile prin care trece Denisa.

Familia Denisei Manelista: ”E devastată! Plânge continuu”

Denisa Manelista a fost internată într-un spital din Capitală. Medicii au luat decizia de a o externa. Însă, cântăreața trebuie să evite situațiile neplăcute, stresante. Medicii i-au recomandat acest lucru, deoarece altfel starea ei se va înrăutăți.

Citește și: Denisa Manelista a vorbit pentru prima oară după ce s-a aflat că este grav bolnavă

După ce a fost externată, familia Denisei a luat decizia de a chema acasă un psiholog pentru a o ajuta pe tânără să treacă peste suferința provocată de boală. Iată de a declarat familia Denisei pentru CANCAN.ro.

„E devastată! Plânge încontinuu de când a aflat, nu se poate linişti deloc, deşi nu ar trebui să se streseze atât de rău, fiindcă asta îi apropie sfârşitul… E dărâmată de durere fiindcă a înţeles complet gravitatea situaţiei. I-am adus un psiholog care vine zilnic la ea acasă, au şedinţe care să o ajute să reziste psihic. Nu ai cum să gândeşti altfel atunci când ştii că nu mai ai mult de trăit, are doar 27 de ani…”.

Familia tinerei suferă alături de Denisa. Nimeni nu se aștepta ca artista să treacă prin așa ceva. Acum, toți sunt alături de ea și încearcă să o ajute.

2 Comments

2 Comments

  1. Valeriu Patrana

    2017-04-30T22:18:16+03:00 at 22:18

    Se confirma inca o data ca manelele dauneaza GRAV sanatatii, ruinand-o complet. Poftiti de luati maneeeele!

  2. dani ioan

    2017-04-29T20:48:14+03:00 at 20:48

    Doamne nu imi vine sa cred ca Denisa este foarte grav bolnava oricum sunt foarte de zamacit si nu am cuvinte sa aud asa ceva na-am cum sa cred asa ceva doamne te rog frumos sa dai putere si sanatate imi vine sa ma o morsa aud asa ceva

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top