Connect with us
Fiul fostului ministru Răzvan Theodorescu a fost găsit mort în propria locuinţă

Știri

Fiul fostului ministru Răzvan Theodorescu a fost găsit mort în propria locuinţă

Tragedie în viaţa unui mare politician din România: fiul lui Răzvan Theodorescu a încetat din viaţă. A fost găsit mort în propria locuinţă din comunca argeşeană Corbeni, scrie argesplus.ro.

La faţa locului au ajuns de îndată poliţiştii şi procurorii argeşeni. Fiul academicianului Răzvan Theodorescu ar fi murit din cauza unei muşcături de şarpe, conform declaraţiilor apropiaţilor. Ion Theodorescu, în vârstă de 45 de ani, a fost muscat de un şarpe în timpul unei expediţii pe munte, iar medicii legişti vor comunica familiei cauzele decesului, mai spune argesplus.ro.

Dosar penal în cazul asistentei care a murit de epuizare la Sibiu

Regizorul Andrzej Wajda a murit la vârsta de 90 de ani

Răzvan Theodorescu (nume complet: Emil Răzvan Theodorescu; n. 22 mai 1939, București) este un istoric de artă și politician român, membru titular al Academiei Române din 2000. A fost senator din partea PSD (în legislatura 2000-2004) și ministru al culturii.

La data de 9 februarie 1990, Răzvan Theodorescu a fost numit în funcția de președinte al Radioteleviziunii Române.[1] A fost criticat pentru manipulările proferate de Televiziunea Română sub directoratul său, în legătură cu mineriada din iune 1990.[2]

La 14 decembrie 2004 a fost numit în funcția de membru în Colegiul Național al Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top