Connect with us
Mireasa pentru fiul meu - Incepe sezonul 6 MPFM

Știri

Mireasa pentru fiul meu – Incepe sezonul 6 MPFM

Mireasa pentru fiul meu este cel mai iubit reality show din Romania si singurul de altfel. Afla cand incepe sezonul 6.

Mireasa pentru fiul meu – sezonul 6 incepe in curand MPFM

UPDATE: Sambata, 3 septembrie vom cunoaste noii concurenti MPFM sezon 6. Emisiunea Mireasa pentru fiul meu incepe noul sezon alaturi de noi povesti de viata.

Sezonul 6 MPFM incepe pe 29 august, iar producatorii inca sunt in cautarea noilor concurenti. Din 5 septembrie intra in casa 24 de concurenti cu gandul la casatorie.

Cei care isi doresc sa faca parte din sezonul 6 Mireasa pentru fiul meu pot suna la numarul de telefon 0728.728.913 sau se pot inscrie pe site-ul emisiunii.

Mireasa pentru fiul meu – esti pregatit sa te casatoresti si sa castigi marele premiu?

Concurentii din sezonul 6 MPFM meu vor sta in casa emisiunii fara acces la exterior sau mijloace de comunicatie. Concurentii vor fi filmati nonstop de camere si vor fi nevoiti sa se adapteze la regulile competitiei dar si sa convietuiasca cu persoanele straine din casa.

Mireasa pentru fiul meu este transmisa in fiecare zi de luni pana sambata, cu cate doua emisiuni pe zi.

Materiaele sunt cele de care se tem concurentii cel mai mult, acestea presupun anumite montaje realizate de concurenti care deobicei genereaza discutii aprinse intre participanti.

Prezentatoare show-ului este Mirela Boureanu Vaida, care acum este in concediu, iar locul ei este luat de Paula Chirila.

Noul sezon MPFM, cu numarul 6, incepe la Antena 1 in septembrie

Pe 5 septembrie incepe sezonul 6 MPFM cu noi concurenti si noi povesti de dragoste.

Formatul presuspune ca baietii sa intre in casa Mireasa pentru fiul meu alaturi de mamele lor, care ii ajuta pe baieti sa isi aleaga iubitele si in viitor miresele.

Mamele au un rol important in formatul emisiunii, dar de ceva vreme putini concurenti au reusit sa intre alaturi de malele lor.

In luna februarie a anului viitor producatorii vor aduce in casa o noua serie de concurenti care poate completa decorul Mireasa pentru fiul meu sau din contra il poate distruge, noii concurenti deobicei creaza dispute aprinse in casa MPFM.

Astazi, 27 august este finala MPFM sezonul 5 si este live pe Huff.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    2016-08-28T00:24:15+03:00 at 0:24

    Salut urmăresc emisiunea mireasa pentru fiul meu zi de zi si îmi doresc din tot sufletul să mă înscriu la emisiune mireasa pentru fiul meu sa îmi găsesc dragoste si fericirea va rog să mă sunați 0741394014

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top