Connect with us

Stil

Norocul este scris în… GENELE tale! Vezi cât de mare va fi succesul tău la bani în funcție de forma genelor

Se spune că puține persoane se nasc cu genă bună în obținerea succesului, dar ce spuneți dacă nu gena ci geana vă determină norocul în viață? Află la ce succes în afaceri ești predispusă în funcție de forma genelor tale!

DACĂ AI GENELE SUBȚIRI ȘI SCURTE…
Înseamnă că ești o persoană foarte chibzuită și vei avea mare grijă de banii tăi, mereu. Nu vrei să te împiedici niciodată de riscuri prea mari iar la tine norocul nu trebuie așteptat ci provocat cu mare tact.

DACĂ AI GENELE MEDII…
Atunci ești o persoană care este expusă la anumite excese financiare și riști să pierzi a doua zi tot ce ai câștigat astăzi. Atenție foarte mari la confuzia pe care o fac mulți: nu tot ce îți place este și necesar de achiziționat.

DACĂ AI GENELE LUNGI…
Ești o persoană foarte darnică. Ai un suflet atât de mare încât rămâi de multe ori fără bani doar ca să știi că aproapele tău are ce mânca sau și-a pus o haină pe el. Banii tăi se duc în mare parte pe fapte caritabile.

DACĂ AI GENELE DREPTE…
Ești o persoană destul de zgârcită și nu îți place când cineva îți cere bani. Ai noroc la bani destul de mare iar în profesia ta ești o persoană foarte respectată… mai ales din teamă.

DACĂ AI GENELE ARCUITE ÎN SUS…
Asta înseamnă că banii va trebui să îi obții cel mai greu în viață. Odată ce vei învăța însă metode de făcut bani în mod cinstit (nu-ți plac deloc escrocheriile) te vei bucura de ei mai mult decât de obicei.

DACĂ AI GENELE DESE…
Genele bogate indică și succesul în afaceri plus predispoziția la tot ce înseamnă câștiguri financiare obținute ușor.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top