Connect with us

Stil

Uite ce păţeşti dacă stai lângă un fumător de ţigară electronică

Uite ce păţeşti dacă stai lângă un fumător de ţigară electronică. În ultima vreme, mai multe studii au vrut să verifice dacă cele spuse de producătorii de ţigări electronice este adevărat. Astfel, cercetătorii din Norvegia au ajuns la diferite concluzii, care vin să contrazică afirmaţiile conform cărora aburul degajat de dispozitivele moderne nu ne afectează în vreun fel.
Mai exact, oamenii de ştiinţă de la Institutul pentru Sănătate Publică din Norvegia au declarat că fumatul pasiv de ţigară electronic este chiar dăunător, din cauza cantităţii mari de nicotină prezentă în acei aburi. Chiar dacă şansele de a dezvolta o formă de cancer din această cauză sunt foarte mici, cei care stau în prezenţa fumătorilor de folosesc o tigară electronic îşi pun sănătatea în pericol.

“Nu se cunosc efectele pe termen lung ale fumatului de ţigară electronic. Atâta timp cât un astfel de dispozitiv îţi permite să absorbi aceeaşi cantitate de nicotină precum o ţigară normal, efectele negative ale acestei substanţe vor fi aceleaşi. Fumătorii pasivi sunt la fel de afectaţi precum cei care stau pe lângă fumătorii de ţigări normale”, a declarat cercetătorul Camila Stoltenberg, coordonatorul studiului.

Fumatul ţigărilor electronice a născut o serie de controverse în ultimile zile, mai ales după ce o femeie a fost filmată în timp ce folosea un astfel de dispozitiv într-un autobuz din Bucureşti.

Continue Reading

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

3 Comments

3 Comments

  1. Gelu

    2015-04-20T11:48:00+03:00 at 11:48

    Apropo de nenea care s-a luat de femeia aceea in troleu. Ar fi trebuit sa-i vb frumos si ar fi avut alt rezultat. Dar in general aceste specimene sunt rupte de realitate si cred ca sunt si certati cu apa de la dus ca-i toxica si se imbolnaveste daca o atinge. Eu sunt de parere ca mirosul de trenspiratie din troleu este mai toxic decat tigara electronica.

  2. Gelu

    2015-04-20T11:41:00+03:00 at 11:41

    Cand mancati carne si oua din animale si pasari crescute fortat care sunt injectate cu diverse substante sau beti sucurile din supermarket la 2lei/2 litri care 2% miros de portocale nu mai face-ti cancer. Cred ca daca iei un pui din comert si-l compari cu lichidul din tigara electronica pun pariu ca puiul are mai multe substante cancerigene dar este bun la pret.

  3. ADU

    2015-04-18T12:13:00+03:00 at 12:13

    O porcarie se poate muri de la ele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top