Connect with us
Adolescenta dezgropata dupa ce iubitul sau a auzit zgomote din mormant.

Știri

Terifiant! O tanara a fost dezgropata dupa ce iubitul ei a auzit-o tipand in mormant

Poveste terifianta in Honduras, America Centrala. O adolescenta in varsta de 16 ani, care era insarcinata, a murit dupa ce a suferit un atac de cord.

Citeste si: Poveste socanta: fetita de 6 ani vanduta pentru a fi mireasa unui batran de 60 de ani

Citeste si: Fetita ocrotita de ingeri si POVESTEA VIRALA care a emotionat o lume intreaga

Insa, dupa o zi de la inmormantare, iubitului sau i s-a parut ca se aud zgomote din mormant. Acest fapt a convins rudele tinerei sa sparga cavoul, cu speranta ca ea este in viata.

In imaginile de mai jos este prezentat momentul in care sicriul adolescentei este deschis, dupa ce iubitul sau ar fi auzit zgomote in interior.

Cu privire la moartea lui Neysi Perez, in varsta de 16 ani, au existat temeri ca a fost ingropata de vie si s-a trezit in sicriu. Deschiderea sicriului a creat panica in tot orasul La Entrada, Honduras.

Adolescenta a suferit un atac de cord dupa o sperietura zdravana in urma unui schimb de focuri. Dupa ce medicii au examinat-o au declarat-o moarta, iar familia a ingropat-o.

mormant 2

Doborat de durerea in urma pierderii iubitei sale, prietenul fetei, care mergea destul de des la mormant, a auzit zgomote in interiorul mormantului. Astfel, el a decis sa angajeze un paznic care sa stea in permanenta la mormant si acesta a confirmat zgomotele.

In urma relatarilor celor doi, familia a decis sa dezgroape adolescenta. Din pacate insa totul a fost in zadar.

Medicii spun ca fata era moarta si zgomote din mormant erau doar in mintea iubitului ei. Cu toate acestea, sticla sparta a cavoului si degetul ranit al fetei sunt detalii pe care nu si le-a explicat nimeni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top