Connect with us
Traian Basescu a facut o dezvaluire-bomba

Știri

Traian Basescu, dezvaluire-bomba: Un celebrul interlop planuia sa-mi rapeasca fiica

Traian Basescu a facut dezvaluiri incredibile din perioada in care a fost presedintele tarii. El a explicat care sunt riscurile la care este supus un sef de stat si a povestit si cum s-au sporti masurile de siguranta dupa o informatie pe care a primit-o.

Citeste si: Traian Basescu, prima reactie dupa divortul Elenei de Bogdan Ionescu: „Sunt…”

Citeste si: Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat

Invitat la Romania TV, Traian Basescu a povestit cum un interlop planuia sa-i rapeasca una dintre fete.

„Asta a fost dificultatea Serviciului de Protectie si Paza in relatia cu mine…au incercat sa-mi fixeze cati pasi fac in dreapta, cati in stanga. Dupa un an s-au lamurit ca nu ma pot struni sa merg intr-un anume punct. Am comportament de om liber. Ce-i drept ti se aduc la cunostinta in speranta sa fii mai disciplinat. Daca te iei dupa SPP ar trebui sa stai numai in zone oficiale, ar trebui sa iesi numai cand nu e nimeni pe strada si ar trebui sa nu te duci intr-un restaurant. (…)

Au fost momente in care le-am prevenit pe fete, mai ales, au fost niste situatii aflate dintr-o inchisoare, in care un super vestit interlop isi propusese sa organizeze o rapire a uneia dintre fete. Informatia a ajuns la mine, am atentionat-o, dar si structurile de securitate si-au luat masuri. Mai sloboda era cea mica, care la vremea aia inca mai umbla prin discoteci. Exista riscuri sa-i puna cineva pliculete cu cocaina, droguri in buzunar pentru compromitere.”, a declarat Traian Basescu la Romania TV.

Cat despre divortul dintre fiica sa, Elena, si Bogdan Ionescu, Traian Basescu a declarat ca a stat de vorba cu ei, insa nu exista sansa unei impacari.

Sursa foto: rfi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top