Connect with us
Eba a divortat

Știri

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat

Elena Basescu si sotul sau, Bogdan Ionescu, zis si Syda, au divortat in mare secret. Potrivit Cancan.ro cei doi au semnat deja actele de divort, la notar.

DIVORT Elena Basescu

Fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, şi Bogdan Ionescu au divorţat, anunţul fiind făcut pe contul de Facebook al Elenei Băsescu. Cei doi au precizat că separarea s-a făcut „de comun acord şi de manieră amiabilă”.

„Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al Elenei Băsescu, dar semnat atât de ea, cât şi de către Bogdan Ionescu.

Ei îşi exprimă speranţa că reprezentanţii mass media „vor da dovadă de înţelegere” şi le vor respecta „intimitatea şi dreptul la viaţă personală”.

„Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”, mai precizează cei doi.

Elena Băsescu şi Bogdan ionescu s-au căsătorit pe 1 septembrie 2012. La exact un an de la căsătorie, s-a născut primul lor copil, Sofia Anais Ionescu Băsescu.

În 31 ianuarie 2015, s-a născut al doilea copil al cuplului, un băieţel, botezat Traian, după numele bunicului său.

UPDATE, 22:08 Elena Basescu confirma divortul
”Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.
Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi.
Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect.
Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu”, a scris EBA pe Facebook.

Citeste si: OFICIAL: Borcea si Alina au depus actele de divort

Citeste si: Adela Popescu, paruita de Radu Valcan! Imaginea care a facut valva pe Internet

Motivele divortului dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu

Motivele care ar fi stat la baza despartirii ar fi mai multe nemultumiri ale celor doi, dar si atitudinea de sefa Elenei Basescu, scrie Cancan.ro.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit religios, in 2012, la Biserica Sfantul Spiridon, din Bucuresti. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere de pomina care s-a tinut la Palatul Snagov.

Fix la un an, 1 septembrie 2013, a aparut superba Sofia Anais, iar in ultima zi din ianuarie 2015 a urmat Traian, un baietel de nota 10.

Fiica cea mica a Mariei si a lui Traian Basescu, Elena, s-a nascut la Constanta pe 24 aprilie 1980. Dupa liceu, s-a inscris la o facultatea particulara de unde si-a luat diploma in Relaţii Comerciale Financiar Bancare Interne si Internaţionale. In paralel, si-a cladit o cariera de fotomodel.

Elena Basescu este fiica cea mica a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu; europarlamentar roman intre 2009 si 2014, fotomodel, economist. In data de 24 februarie 2008, a fost aleasa in functia de secretar general al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din Romania (cu 377 voturi pentru si 6 impotriva), fapt care a dus la demisia fizicianului Eugen Stamate din Comisia Prezidentiala pentru Educatie, in semn de protest.

Primul despre care s-a vorbit ca ar fi cucerit inima Elenei Basescu a fost Alex Erbasu. Apoi, Elena Basescu s-a iubit cu Andrei Hrebenciuc. Dupa care s-a afisat alaturi de un baiat ceva mai simplu. Daniel Ionut Gheorghe – pe care toata lumea il stie acum de „Joe din Drumul Taberei”, scrie Cancan.ro.

Ulterior cel care parea sa-i fi cucerit definitiv inima este Bogdan Ionescu, cu care are si doi copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top