Connect with us
Un furnizor al RADET a cerut insolvenţa Regiei

Știri

Un furnizor al RADET a cerut insolvenţa Regiei

Un furnizor solicită insolvenţa RADET, la numai două zile după ce primarul Capitalei a prezentat această soluţie ca fiind cea mai bună pentru punerea pe roate a Regiei, scrie news.ro, conform Profit.ro.

În 23 septembrie, importatorul şi distribuitorul de izolaţii termice şi tehnologice, produse abrazive şi consumabile pentru sudură Q. Euro Soft SRL din Bucureşti a înregistrat la Tribunalul Bucureşti o cerere de intrare în insolvenţă a RADET.

Conform Profit.ro, firma a câştigat la licitaţie, în perioada 2008-2015, contracte din partea RADET în valoare totală de 3,82 milioane lei, constând în furnizare de materiale de izolaţie termică. Ultimul astfel de contract, pentru achiziţia de „saltele din vată minerală caserate cu alufolie”, a fost atribuit de RADET către Q. Euro Soft SRL luna trecută şi a avut valoarea de 80.102 lei.

Gabriela Firea nu se va mai judeca în instanţă cu Traian Băsescu

Ministrul Energiei: ELCEN nu opreste apa calda in Bucuresti, dar RADET poate falimenta ELCEN

În aprilie, firma şi-a adjudecat şi un contract de furnizare de saltele de vată minerală de 191.566 lei scos la licitaţie de Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), principalul creditor al RADET, care a luat de asemenea decizia de a-şi cere insolvenţa.

Q. Euro Soft SRL a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 2,83 milioane lei, în uşoară scădere faţă de 2014 (2,86 milioane lei), şi un profit net de 7.566 lei, aproape dublu comparativ cu anul anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top