Connect with us
Ce este Pokemon Go

Știri

Ce este Pokemon Go

Ce este Pokemon Go? Toata lumea se intreaba asta dupa ce pokemonii au invadat lumea. Cei care stiu despre ce e vorba iti vor spune ca e cea mai tare si amuzanta experienta pe care trebuie sa o incerci. Cei care nu au incercat pana acum Pokemon Go, dar s-au informat, iti vor spune sa stai departe de aceasta isterie pentru ca poti pati lucruri deloc placute.

Pokemon Go este unul din cele mai recente jocuri lansate de Nintendo Wii, acum disponibil si ca aplicatie pentru telefoanele inteligente. Acest joc foloseste GPS si realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjurator de monstruleti virtuali. Ca sa obtii cat mai multi pokemoni, jocul te pune sa iesi afara din casa, sa faci miscare, sa te duci chiar si kilometri pentru a gasi monstruletii japonezi.

Telekom a lansat jocul Sea Hero Quest, jocul care ajuta la diagnosticarea dementei

Cei mai cautati termeni pe GOOGLE in Romania, in 2015: Simona Halep, Colectiv si ISIS

Pokemon este disponibil deja si in Romania si poate fi descarcat foarte usor din Google Play. Cu toate ca este distractiv, acest joc este si periculos. La cateva zile dupa lansarea lui in Statele Unite ale Americii (SUA), o persoana a fost jefuita de un alt utilizator care i geolocaliza cu ajutorul jocului.

Pokemon Go este, asadar, si un joc care iti necesita atentia mai ales cand se creeaza „busculadele”, acele batalii virtuale in care utilizatorii cauta pokemoni in acelasi loc. De asemenea, se dau si lupte fata in fata pentru suprematie, utilizatorii ajungand sa se vada in carne si oase dincolo de comunicarea virtuala.

Pokemon Go, jocul descoperirilor macabre si al accidentarilor

In San Diego, California, doi barbati au alunecat de pe marginea unei stanci in timp ce cautau monstruleti cu telefonul mobil. In Riverton, Wyoming, o tanara de 19 ani a descoperit un cadavru in timpul unei vanatori de pokemoni. Ea incerca sa gaseasca personajele animate pe marginea unui lac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top