Connect with us
Facebook Messenger se schimba radical! Ce se intampla cu mesajele tale

Știri

Facebook Messenger se schimba radical! Ce se intampla cu mesajele tale

Cei de la Facebook fac un anunt imbucurator pentru toti utilizatorii de Facebook Messenger. Schimbarea despre care vorbeste toata lumea a fost facuta deja de o alta retea de socializare celebra, WhatsApp.

De acum incolo, mesajele pe care le trimiti persoanei iubite sau unui prieten vor fi criptate. Ce inseamna asta? Cu alte cuvinte, nimeni nu va mai putea vedea ce scrii pe Facebook Messenger, nici macar hackerii care iti pot sparge contul. Spre deosebire de WhatsApp, Facebook te va intreba daca esti de acord sau nu cu decriptarea mesajelor.

„Ideea este simpla: cand trimiti un mesaj, singura persoana care îl poate citi este cea careia i-ai trimis mesajul. Nimeni nu poate vedea ce contine acel mesaj. Nici infractorii cibernetici. Nici hackerii. Nici regimurile opresive. Nici chiar noi”, anunta compania lui Mark Zuckerberg intr-un comunicat oficial.

Ce este Facebook 360 si de ce abia astepti sa folosesti aceasta functie

Un hacker a descoperit metoda prin care poate fi spart un cont de Facebook

Conform celor mai recente date furnizate de institutiile de statistica, in Romania exista peste 8,5 milioane de utilizatori ai retelei.

Desi ti se pare o cifra uriasa, este in scadere fata de anul trecut. Cei mai multi utilizatori Facebook de la noi au intre 25 si 34 de ani (28,3% din totalul utilizatorilor), respectiv 18-25 de ani (22%). Cei mai putin utilizatori Facebook (2%) au peste 65 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top