Connect with us
Tinder a pregatit o masura dura pentru minori

Știri

Tinder a pregatit o masura dura pentru minori

Tinder a pregatit o masura dura pentru minori. Reprezentantii aplicatiei cunoscute printre altele si pentru gasirea partenerilor de ocazie, va limita accesul la serviciile sale pentru persoanele sub 18 ani. Ideea a aparut inca din primele zile ale anului 2016, dar acum se pare ca va intra in vigoare chiar de la inceputul saptamanii viitoare. Specialistii acestei piete cred ca oficialii celor de la Tinder incearca astfel sa puna la punct o strategie de comunicare care sa arate ca a sosit momentul in care compania sa fie mai responsabila. Si cum se poate face asta mai bine decat protejand minorii? Exista dubii in ceea ce priveste succesul acestei masuri, mai ales ca pentru a putea sari peste aceasta limitare de varsta, cei in cauza nu trebuie decat sa schimbe o setare in Facebook.

Toata aceasta situatie este posibila intrucat, asa cum se stie, autentificarea pe Tinder se poate face numai prin intermediul Facebook. Ramane de vazut daca intentiile celor de la Tinder vor avea succes sau nu. Pana atunci, s-au primit recomandari ca serviciul va verifica data nasterii de pe profilul personal, dar si daca utilizatorul are 18 ani impliniti.

Citeste si: A refuzat sa faca sex cu un tip pe care l-a cunoscut pe Tinder. Ce a urmat e socant

Review Swipe Buster – Cum afli daca iubitul sau iubita ta este pe TINDER

Trebuie amintit ca inainte de aceasta decizie, oricine detinea un cont de Facebook putea sa foloseasca Tinder, pentru ca varsta minima pentru Facebook este de 13 ani. Constienti fiind ca aplicatia este folosita de foarte multi minori, reprezentantii Tinder au incercat la un moment dat sa limiteze functionalitatea aplicatiei pentru minori, oferindu-le doar rezultate din categoria de varsta 13-17, optiune care va disparea.

”Pe aceasta platforma care a facilitat peste 11 miliarde de conexiuni, avem responsabilitatea sa evaluam constant experiențele diferiților nostri utilizatori. In concordanța cu aceasta responsabilitate, am decis sa intrerupem serviciul pentru persoanele cu varste mai mici de 18 ani”, a transmis Rosette Pambakian, responsabila pentru comunicare din partea Tinder, aplicatie care a fost lansata in anul 2012 si care a devenit foarte populara in prezent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top