Connect with us
Accesorii pe care trebuie sa le porti in aceasta primavara

Știri

Accesorii pe care trebuie sa le porti in aceasta primavara

Iata ce accesorii trebuie sa porti in aceasta primavara!

Accesoriile au un rol foarte important pentru orice femeie. Ele pot duce orice tinuta la alt nivel si te pot transforma complet in doar cateva secunde. Poti trece cu usurinta de la un outfit de zi la unul de seara, doar schimband accesoriile. Trebuie sa stii cum sa le alegi si cum sa le potrivesti cu hainele pe care le porti.

Accesoriile pe care le porti te pot avantaja foarte mult daca sunt alese in mod corespunzator. Trebuie sa fii constienta de faptul ca nu iti va sta bine cu orice pereche de cercei sau cu orice colier. In plus, trendurile sunt foarte importante si te ajuta sa fii mereu la moda, mereu surprinzatoare. Daca vrei sa fii in tendinte trebuie sa stii ce se poarta in aceasta primavara.

IATA TENDINTELE PENTRU PLINUTE IN 2016

Se pare ca in aceast sezon cerceii masivi sunt la putere si acompaniaza orice tip de tinuta foarte bine. Alege unii colorati pentru zilele in care vrei sa iesi in evidenta, si opteaza pentru unii lungi si subtiri atunc cand vrei sa fii mai discreta. Poarta-i cu incredere la rochii scurte si lungi, salopete, fuste sau chiar pantaloni.

Colierele la baza gatului se poarta foarte mult in aceasta primavara. Indiferent ca alegi unul discret si subtire sau unul masiv din metal, asigura-te ca nu iti incarca outfit-ul prea mult.

Vrei sa te simti ca o printesa? Acum poti alege o bentita eleganta la tinutele de seara. Exista anumite modele care merg perfect chiar si la un outfit de zi. Prinde-ti parul intr-un coc discret si accesorizeaza-te cu o bentita metalica!

Iata cateva fotografii de pe catwalk!

9-dolce-and-gabbana

1-alexander-mcqueen

1-louis-vuitton

2-gucci

3-rodarte

4-prada

5-celine

5-christopher-kane

5-marc-jacobs

6-chanel

6-marni

8-chanel

9-dolce-and-gabbana (1)

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top