Connect with us
Smokey eyes, machiajul care nu se demodeaza niciodata VIDEO

Știri

Smokey eyes, machiajul care nu se demodeaza niciodata VIDEO

Smokey eyes – Tutorial video pentru un machiaj de seara perfect.

Fie ca vorbim de un „Smokey eyes” clasic, negru sau de unul colorat, acest tip de machiaj se afla mereu in trend si este o varianta la care putem apela ori de cate ori avem un eveniment important. Iata ce recomanda Antonia Rondelli, Trainer/Make-Up Artist Professional Make-Up Academy.

Machiajul „Smokey eyes” este totodata si un machiaj corector, intrucat ne poate alungi si mari forma initiala a ochilor. Nuantele in care il putem realiza pot fi extrem de diverse, astfel incat putem obtine o armonie cromatica a ochilor si cu restul fetei, cu parul sau tinuta noastra.

Pentru acest tip de machiaj avem nevoie de un primer bun de pleoape, o baza din creion sau eyegel, peste care vom aplica fard mat sau sidefat in functie de ce efect ne dorim.

Fardul cel mai intens va trebui sa fie plasat la baza pleoapei, incepand cu linia genelor superioare catre linia pliului.

Fardul de pe arcada trebuie foarte bine estompat cu o pensula speciala de blending astfel incat sa nu se creeze o delimitare vizibila a nuantelor din machiaj intrucat efectul cel mai important la acest machiaj este acea zona „fume” din linia pliului catre arcada.

Linia genelor inferioare se intensifica si ea, la fel si conjunctiva ochiului daca ne dorim o privire patrunzatoare. La finalul machiajului putem aplica gene false pentru un efect si mai intens sau misterios.

CITESTE SI: Tendinte in machiaj. Ce FARD trebuie sa porti anul acesta
CITESTE SI: Acest model isi aplica machiajul pe un an dintr-o data. Rezultatul e HORROR

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top