Connect with us
Tunsori barbatesti la moda in 2016

Știri

Tunsori barbatesti la moda in 2016

In 2016, hairstilisti propun tunsori barbatesti indraznete, cu parul vopsit in culori electrizate sau stiluri reinviate. Iata care sunt recomandarile specialistilor si care sunt tendintele in materie de tunsori barbatesti.

In ultimii ani, tunsorile barbatesti la moda se schimba la fel de repede ca cele feminine iar grija barbatilor pentru aspectul fizic a crescut considerabil. Iata care sunt tunsorile barbatesti la moda anul acesta si cum trebuie sa le alegeti in functie de locul de munca.

Specialistii in domeniu recomanda in continuare frizura Pompadour, care a evoluat extrem de mult de la prima aparitie a lui Elvis Presley pe marile ecrane.
Stilul Pompadour poate fi adaptat in doua variante. Cea naturala in care nu se foloseste gelul, spuma sau ceara de par, iar partea din fata capatand mult volum iar ulterior parul poate fi dat pe spate sau usor intr-o parte.
Cea de-a doua varianta a frizurii pompadour presupune mai mult produs de styling, iar parul are un aspect umed, uleios, si poate fi dat pe spate.
Stilul Pompadour poate fi ales indiferent de jobul pe care il aveti, de la bancher pana la instructor de fitness.

David Beckham

David Beckham

O alta tunsoare barbateasca la moda in 2016 este cea clasica, cu parul scurt, denumita popular „de armata”. Potrivita pentru cei cu fata patrata, aceasta tunsoarea ramane in continuare una extrem de cautata si apreciata. Usor de intretinut, tunsoarea scurta este indicata barbatilor corporatisti.

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

In 2016, specialistii atesta stilul surfer ca fiind unul in tendinte. O frizura aparent neglijenta, dar care trebuie tinuta sub control. Aceasta tunsoare este ideala pentru cei cu spirit artistic.
CITESTE SI:Moda pentru plinute 2016. Sfaturile stilistilor
CITESTE SI:IMPLETITURI PAR. Cea mai trendy moda

Alex Pettyfer

Alex Pettyfer

Cum epoca lumbersexualilor nu apune nici in 2016, hairstilistii propun tunsorile neo-punk. Un stil indraznet, cu parul ras in parti sau vopsit in albastru electric, gri metalizat sau violet.

Stilul neo-punk

Stilul neo-punk

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top