Connect with us
Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak: "Relația noastră a fost...."

Vedete

Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak: „Relația noastră a fost….”

Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak. Bruneta a făcut anunțul chiar pe pagina sa de Facebook, menționând că nu va dezbate motivele care au dus la ruperea relației.

„Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate.

Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput.

Ce a postat Speak înainte ca Adelina să anunțe despărțirea

Citește și: Adelina Pestritu, schimbare radicala de look

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, într-o ipostază de senzație! Poza care a strâns zeci de mii de like-uri

Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre.

Va multumesc pentru intelegere! Va pup!”, este mesajul postat de Adelina Pestrițu.

Cei doi au fost în pragul despărțirii și la sfârșitul lunii august, însă atunci au trecut peste momentul de cumpănă al relației lor.

Cei doi au aparut in public de nenumarate ori, si-au declarat dragostea, iar paginile lor de socializare erau extrem de active, cu poze cu ei impreuna si fericiti. Mai mult, la un moment dat cei doi vorbeau chiar si despre un copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top