Connect with us
Andreea Marin a rezolvat problema maidanezilor care au atacat-o

Vedete

Andreea Marin a rezolvat problema maidanezilor care au atacat-o

Subiectul maidanezilor care au atacat-o pe Andreea Marin a ajuns la final. Cel putin asa sustin jurnalistii de la b1.ro, care au transmis ca patrupedele care o incoltisera pe „Zana surprizelor” au fost preluati de stapani noi. Astfel, maidanezii ar fi fost luati de pe strada de Marius Chirca, cel care este patronul Asociatiei Kola Kariola. In semn de multumire pentru solutia gasita, Andreea Marin i-ar fi oferit patronului de adapost o suma de bani drept donatie. Totusi, Marius Chirca nu a apreciat initiativa vedetei si s-a simtit ranit in orgoliu. Astfel, se pare ca in contul Kola Kariola a ajuns o donatie de 500 de euro.

La aceasta situatie s-a ajuns dupa ce Andreea Marin a amenintat ca va ucide maidanezii daca o mai ataca. Aceasta si-a luat mai multe dispozitive de aparare dupa ce un grup de maidanezi a incoltit-o cand iesise la plimbare cu bicicleta, in apropierea casei. Odata cu acest scandal, Adreea Marin a readus in prim-plan problema maidanezilor. Subiectul a fost foarte discutat pe retelele de socializare dupa aparitia unui filmulet in care vedeta le spunea vecinilor care protejau cainii, ca daca va mai fi atacata, va reactiona.

Citeste si: Andreea Marin, UMILITA de OANA ZAVORANU! Ce a putut sa spuna

Postarea cu care Andreea Marin i-a enervat pe iubitorii de caini: „Esti o falsa”

„Mi-am luat ce-mi trebuie sa ma apar de ei, arme legale, ca sa zic asa. Îi mai vad afara, ma ataca vreunul, eu actionez. Sa nu va plangeti ca i-am omorat, dup-aia. Ma dorea-n c*r de garantia dumneavoastra. Ma doare-n cot. (n..r. – una dintre vecinele care proteja animalele o asigura pe Andreea Marin ca maidanezii nu-i vor face rau)”, a spus Andreea Marin in imaginile filmate cu o camera ascunsa.


„Am fost atacata de trei dulai. Dulai, nu mici. Nimeni n-a iesit sa ma ajute. In momentul in care treci cu bicicleta sau pe jos, nu in masina unde esti protejat, pur si simplu te ataca. Am tipat si o vecina a venit si i-a dispersat. Ea a fost norocul meu. Nu este normal sa treci pe strada si sa-ti fie frica. Am caine dar nu e un pericol pentru ceilalti”, a declarat Andreea Marin despre momentele delicate prin care a trecut zilele trecute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top