Connect with us
O înregistrare șocantă în care Cristian Boureanu pare că își înjură fiica adolescentă a apărut pe Internet.

Vedete

AUDIO: Boureanu către fiica sa: „Poate te trimite mă-ta la școala de c*rve”

Scandal în mijlocul căruia se află Cristian Boureanu a pornit în urmă cu două zile. Fostul politician a pus polițiștii pe jar după ce și-a lovit fiica, în vârstă de 15 ani, în trafic. Acum, o înregistrare în care omul de afaceri are un limbaj injurios la adresa fetei sale a apăarut pe Internet.

Fata lui Boureanu a strigat în plină stradă: ”mă ia acasă și mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii.” Întreaga scenă a fost surprinsă de paparazzi Cancan.ro.

Incidentul a avut loc pe o arteră foarte circulată din București, din apropierea parcului Herăstrău. La scenă a asistat și bodyguardul lui Boureanu, care era cu acesta în mașină. Fostul soț al Valentinei Pelinel a fost dus de oamenii legii la Secția 2 de Poliție.

Polițiștii au deschis dosar penal în cazul lui Cristian Boureanu, după ce acesta și-a agresat fata în plină zi, pe o arteră din București.

Fostul politician spune că a aflat de pe rețelele de socializare că fiica sa, Ioana (15 ani), nu este cu mama sa și a început să o caute. După ce a găsit-o, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Jandarmii care se aflau la o ambasadă de pe șoseaua Nordului au văzut scandalul, iar unul dintre ei a sunat la 112, anunțând că un bărbat încearcă să urce cu forța o tânără în mașină.

La secția de poliție a ajuns imediat și Irina, mama fetei, de care Boureanu a divorțat acum 12 ani. Poliția a deschis un dosar pentru rele tratamente aplicate minorului, iar Protecția Copilului a fost sesizată.

Citește și: Cristian Boureanu, declarație șocantă: „A dormit sub poduri în Italia”

Citește și: Irina Boureanu, acuzații șocante despre fostul soț: „O bate pe Ioana de…”

La câteva zile după acest incident, o înregistrare șocantă a a apărut pe Internet, în care Boureanu are o discuție foarte aprinsă cu fata. Limbajul e cel puțin inadecvat. „Dacă nu eram eu, voi mergeați liniștit în drumul vostru spre ruină. Predai telefonul, nu îţi place, marş! Mută-te la mă-ta, ai înţeles? La ora unsprezece, pentru că este vacanţă, telefonul se predă. Nu-ţi convine, fă-ţi bagajul, cară-te şi dispari, ai înţeles? Voi sunteţi ok, nervii mei sunt praf, am îmbătrânit, duceţi-vă în p…a mea unde vreţi să vă duceţi, lăsaţi-mă în pace! Nu mai vreau să văd pe nimeni din familia ta, decât când vreau eu, ai înţeles?

Nu mai invitaţi pe nimeni la mine în casă, decât când vrea p..a mea, vreţi să invitaţi, luaţi-vă case în p..a mea!!!Umblu pe drumuri să-ţi fac ţie transferul vineri şi când te sun şi întreb ce faci, mi-am luat telefon şi sunt foarte ocupată, da dute-n …. mătii că-ţi pun dosarul în braţe, da du-te cu mă-ta că şi-aşa sunteţi voi ocupate, vezi poate te înscrie vreun prieten de-a lu’ mă-ta la şcoala de curve. Dar nu-i nevoie, că te poţi înscrie şi singură, nu umbli cu hoaşte bătrâne ca mă-ta. Şi pe mine mă doare, îmi bag p..a în ea de viaţă. O să ţii minte, o să fii traumatizată toată viaţa!!!”, se arată în înregistrarea publicată de cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top