Connect with us
El este iubitul Simonei Halep! Cum au fost surprinşi cei doi

Vedete

Bunica Simonei Halep dezvaluie cu cine se va casatori jucatoarea de tenis

Simona Halep trece printr-o perioada foarte buna. Jucatoarea constanteanca de tenis a revenit pe podium in clasamentul WTA si a castigat turneul de la Montreal.

Daca performantele sportive ale Simonei sunt cunoscute de intreaga tara, in ceea ce priveste planul amoros, lucrurile sunt invaluite in mister. Desi s-a vehiculat ca Halep ar avea o relatie cu Smiley, aceasta varianta pare sa nu mai fie de actualitate, mai ales dupa ce cantaretul si-ar fi gasit o partenera.

Citeste si: Iubita lui Smiley este o straina foarte frumoasa I Foto

Citeste si: Simona Halep, castigatoarea turneului de tenis de la Montreal!

Bunica Simonei Halep, care poarta acelasi nume ca jucatoarea de tenis clasata pe locul 3 in topul WTA, a dezvaluit care ar urma sa fie alesul acesteia.

„Lasa ca are ea timp sa se marite. Se poate ca machidonii sa se casatoreasca cu romani, sunt cazuri si aici pe strada, dar noi nu vrem asa. Familia noastra, Halep, este foarte mare si niciunul nu a luat romani. Cipani suntem. Eu i-am spus sa ia machidon, sa nu ia roman. Mi-a zis asa: ”Maie, nu dau tata de rusine” (n.r. nu-l fac de rusine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Va spun drept. Nu sunt lucrurile deloc incurcate. Nu, nu. Daca nu stiam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taica-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toti la un loc. Eram prieteni toti acolo”, a marturisit femeia pentru libertatea.ro.

costa sponte

Costa Sponte

Teia Sponte este un om de afaceri foarte apropiat de Gigi Becali si a detinut, in trecut, functia de vicepresedinte al clubului Steaua Bucuresti. Fiul acestuia se numeste Costa Sponte. Presa mondena a speculat in trecut ca Simona Halep si Costa Sponte ar avea o relatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top