Connect with us
Cu câteva ore ca Andreea Marin să anunțe oficial divorțul, Tuncay Ozturk promova un evenimente pe pagina sa de socializare.

Vedete

Ce a făcut Tuncay Ozturk înainte ca Andreea Marin să anunțe că divorțează

Vestea că Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk a luat prin surprindere pe toată lumea. Cu câteva ore înainte ca „Zâna Surprizelor” să anunțe partajul, turcul  promova un eveniment medical pe contul său de socializare.

Citește și: Tuncay spune totul despre sarcina Andreei Marin!

„Bun găsit, dragi prieteni, campania „Soluții Pentru Sănătate” care vine în sprijinul vostru și care aduce unii dintre cei mai buni medici din Turcia periodic la București pentru a oferi evaluări medicale gratuite, continua cu vizita domnului Prof. Dr. Tansu Kucuk, specialist Fertilizare in Vitro (FIV).

Citește și: Cine este blonda care ar fi fost motiv de scandal între Tuncay și Andreea

Citește și: Andreea Marin divorțează de Tuncay: „Sunt momente în care…”

Campania noastra a ajutat foarte mulți oameni și cea mai mare satisfacție pentru mine a fost să văd speranță și recunoștință în ochii pacienților care au beneficiat de evaluările gratuite oferite de medicii specialiști prezenți la cabinetul meu până acum.

Ceea ce m-a făcut să continui această campanie au fost cererile neîntrerupte ale pacienților de a aduce cât mai mulți medici în România”, scria Tuncay pe Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, in ziua in care a implinit 39 de ani, Andreea s-a casatorit civil cu Tuncay Ozturk, un medic turc, fizioterapeut si osteopat, care este si preparator fizic al lotului national de gimnastica feminina al Romaniei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top