Connect with us
Andreea Marin a anunțat că divorțează de soțul său, turcul Tuncay Ozturk. Relizatoarea TV a făcut anunțul pa pagina sa de Facebook!

Știri

Andreea Marin divorțează de Tuncay: „Sunt momente în care…”

Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk! Vedeta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook.

„Oameni dragi,  Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.

Cearta între Andreea Marin și Tuncay Ozturk! Să fie EA motivul divorțului? FOTO

Citește și: Ce a făcut Tuncay Ozturk înainte ca Andreea Marin să anunțe că divorțează

Citește și: Ce a făcut Ștefan Bănică Jr., după ce Andreea Marin a anunțat divorțul: „Astăzi și mâine…”

Citește și: Sfâșietor! Ultimul gest al Andreei Marin înainte de despărțirea de Tuncay

O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect.

Citește și: Ce a apărut pe Facebook-ul Andreei Marin, după divorț: „Împăcarea cu Ștefan Bănică Jr….”

Citește și: Andreea Marin, UMILITA de OANA ZAVORANU! Ce a putut sa spuna

Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, se arată într-o scrisoare postată de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au căsătorit la finalul lui 2013. „Zâna Surprizelor” a mai fost căsătorită, înainte, cu Ștefan Bănică Junior.

In anul 2006, Andreea Marin se casatorea cu Stefan Banica Jr., devenind cel mai mediatizat cuplu din Romania. In 2007 se nastea fetita cuplului, pe nume Ana Violeta. Casnicia dintre cei doi a durat 7 ani, iar divortul lor a tinut prima pagina a ziarelor de scandal vreme indelungata.

In 1995, pe cand avea doar 21 de ani, Andreea Marin se casatorea cu Cristian Gheorghita. Mariajul celor doi a durat trei ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top