Connect with us
Ioana Boureanu s-a dezlănțuit la adresa iubitei tatălui său, Laura Dincă. Adolescenta a avut, totodată, critici și pentru Monica Tatoiu.

Vedete

Ioana Boureanu o face praf pe Laura Dincă: „Este ultima…

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, a atacat-o în termeni duri pe iubita omului de afaceri, Laura Dincă. Totodată, tânăra a avut de făcut reproșuri și la adresa Monicăi Tatoiu.

„Laura este ultima frustrată şi face pe importanta când de fapt se ştie foarte clar că e doar o copilă. Tata spune multe minciuni. La examenul de capacitate am luat 9,70 şi 9,55. Pe doamna Tatoiu, am mai spus, o respect. A fost profesoara mea, dar minte de rupe. Nu cred că mă mai duc înapoi la el. Sper să rămân la mama. Tata nu plângea, se preface mereu. Face aşa, se numeşte şantaj emoţional”, a declarat Ioana, conform cancan.ro.

Citește și: Laura Dinca, iubita lui Boureanu, dezvăluiri despre Ioana: „Are un anturaj prost și a ajuns să…”

Monica Tatoiu, despre Ioana Boureanu: „Mi-a aruncat cu cerneală pe pereți”

Pe de altă parte, Monica Tatoiu a povestit un episod de pe vremea în care o medita pe Ioana.

„Era să fac atac vascular-cerebral când mi-a aruncat cu cerneală pe pereți pentru că am certat-o după ce nu și-a făcut temele. Deci vorbiți cu un om care a încercat și vorba aia, am un doctorat în educație… Am rămas fără muniție”, a dezvăluit Monica Tatoiu pentru ziarulring.ro.

Citește și: Irina Boureanu, acuzații șocante despre fostul soț: „O bate pe Ioana de…”

Aceasta a dezvăluit cum s-a întâmplat totul și cum a reacționat.

”M-am dus să-i aduc apă din bucătărie după ce i-am ținut o teorie. Până m-am întors, tot peretele era plin de cerneală la mine în sufragerie. Și n-am certat-o. Eu nu cert, nu înjur… Am înghițit și am luat-o de la capăt. Să vă ferească Dumnezeu să vă țină teorii doamna Tatoiu, că preferați să vă strâng de gât! Și am făcut asta zi de zi până m-au lăsat nervii. Și atunci am zis: nu-i copilul meu, nu mai pot, poate există altă soluție! Singura greșeală a lui Cristi, care e sentimental și coleric, a fost că nu a decăzut-o total pe mamă din drepturile părintești și că tot timpul a zis: „Las-o să meargă și la mama!”. Și de câte ori se ducea la mama… când venea, o luam de la capăt. Era ca la meșterul Manole”, a mai spus aceasta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top