Connect with us
Mariah Carey a fost părăsită de iubit, după aproape un an de la logodnă

Vedete

Mariah Carey a fost părăsită de iubit, după aproape un an de la logodnă

Mariah Carey a fost părăsită de iubit. Miliardarul James Packer a părăsit-o pe cântăreața internațională, iar motivele invocate sunt atât noul ei reality-show, cât și cheltuielile extravagante, potrivit Revistei Woman’s Day.

Magnatul a luat această decizie după ce cântăreața a acceptat să-ți expună viața într-un reality-show de televiziune. Această hotărâre vine după ce James Packer i-a dăruit cântăreței un inel de logodnă cu diamant, în valoare de 10 milioane de dolari, în ianuarie.

Citește și: Cum arată locuința lui Jennifer Lopez. Are 13 bai, un amfiteatru și o sală de masaj

„James a avut rezervat cu privire la decizia câtăreței Mariah Carey de a-și expune viața într-un reality show.”

Vestea nu a picat chiar ca un șoc pentru prietenii și rudele familiei Packer, care au avut rezerve cu privire la relația celor doi, încă de când James s-a logodit cu Mariah Carey.

Mariah, în vârstă de 46 de ani, a creat tensiuni în cadrul familie lui James Packer după ce a refuzat să participe la aniversarea surorii acestuia la cea de-a 50-a aniversare, la Sydney.

Zvonurile că cei doi se confruntă cu dificultăți au apărut de mai multe săptămâni, mai ales după ce Mariah a dedicat o mare parte din timpul ei la un show de televiziune despre viața ei, la care James a fost reticent în a participa.

Un alt lucru pe care James îl are de reproșat la adresa cântăreței Mariah Carey este modul în care aceasta cheltuie banii și consideră că face „cumpărături extravagante”. „James este foarte generos, dar Mariah este la un alt nivel.”, a declarat un apropiat pentru aceeași sursă.

Mariah a vorbit în trecut despre generozitatea logodnicului ei si spunea că a fost dragoste la prima vedere. De asemenea, James a fost mult timp fan al muzicii cântate de Mariah Carey.

„De îndată ce prietenia lor s-a transformat într-o relație de dragoste, ei au vrut să-și petreacă fiecare moment împreună,” a mai spus un prieten apropiat al cuplului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top