Connect with us
Nicu Guță se află într-o stare gravă, după ce a suferit un accident de circulație în Gorj. Alături de tânăr a stat în permanență mama sa.

Vedete

Mesajul emoționant al mamei lui Nicu Guță, după cumplitul accident

Nicu Guță, fiul manelistului Nicolae Guță, a suferit un grav accident de circulație, ieri seară. În cursul acestei zile, tânărul a fost transferat cu elicopterul din Târgu Jiu, la o clinică privată din București.

Marian Guță, fratele tânărului, a afirmat că acesta nu este într-o stare foarte bunp și are trei coaste rupte și picioarele luxate.

Alături de Nicu Guță a stat în permanență mama sa. Aceasta a fost alături de fiul său și când acesta a fost transferat cu elicopterul. Te iubeşte mami! Să fii curajos. 1 2 3 hai, atenţie la cap! Tata te aşteaptă acolo!”, i-a transmis mama lui Nicu.

Citește și: Dramă în familia lui Nicolae Guță. Fiul manelistului se zbate între viață și moarte!

Accidentul fiului lui Guță s-a produs în comuna Drăguţeşti, din judeţul Târgu-Jiu. Maşina rula cu o viteză foarte mare şi într-o curbă s-au izbit într-un cap de pod. Cei doi pasageri, pasagerul şi şoferul, erau unul peste altul. Nici măcar martorii nu au putut stabili cine se afla la volan.

foto: captura Antena Stars

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top