Connect with us

Vedete

Postarea cu care Andreea Marin i-a enervat pe iubitorii de caini: „Esti o falsa”

Andreea Marin a fost atacata de caini comunitari pe strada, cand se plimba cu bicicleta, starnind o reactie dura din partea vecinilor. Ea a fost filmata in timp ce se certa cu acestia, iar iubitorii de patrupede au pus-o la zid pentru comportamentul sau.

In plin scandal, Andreea Marin a postat pe Facebook mai multe imagini cu catelusa sa, pe nume Lady.

„Aceasta este Lady, catelusa noastra de mai bine de 3 ani de zile, cea despre care o „vecina” care nu se semneaza, ci doar impanzeste informatii pe internet, fabuleaza ca o tinem in lanturi – nu exista lanturi pentru nimic in gospodaria noastra, caci nu ne sunt necesare. Mai mult, ea a vazut-o pe Lady degerand afara pe timp de iarna – nu datorez explicatii nimanui, dar toti cei care ne cunosc stiu ca acest caine sta doar in casa iarna, fiind scos doar cateva minute la nevoie, pentru ca doctorul care are grija de animalele noastre lunar ne-a indicat sa nu o tinem afara, nici macar intr-o cusca incalzita.

andreea marin si lady

Nu este genul de animal care sa reziste iernii grele, si nici nu ne-am dori, e ca un copil pentru noi. Prietenele sale sunt pisicile Fistic si Tigruta, si inainte de ele a avut, pe rand, alte doua Tigrute ca parteneri de joaca, dar din pacate soarta lor a fost cruda si s-a sfarsit cand se aflau afara, la cativa metri de casa. Prima a fost gasita de noi dupa zile de cautari (in fiecare seara obisnuia sa se intoarca si sa doarma acasa) si am gasit-o sfasiata de cainii care umbla liberi dincolo de gardul casei noastre.

Citeste si: Cine este si cum arata primul sot al Andreei Marin

Citeste si: Fratele Andreei Marin a batut un jurnalist la inmormantarea tatalui lor VIDEO

Ne-a durut enorm, dar nu am reactionat nici atunci, nici mai tarziu cand mai multe persoane care au venit pe jos la noi au fost atacate de caini si ne-au spus ca nu mai vin pe strada noastra, rugandu-ne sa le luam cu masina din alta zona de fiecare data cand vin.

Copilul de cativa anisori al unui vecin a fost in acelasi pericol, chiar langa parintii sai, din partea unui caine hranit in afara curtii de alti vecini, cu siguranta milosi, dar nestiind ca responsabilitatea unui stapan merge mult mai departe de atat: iei cainele, il ingrijesti in curtea ta, daca are potential de a deveni periculos iesi alaturi de el la plimbare punandu-i botnita, supraveghindu-l. Asta inseamna grija cu adevarat.

Abia dupa 3 ani, cand eu am fost atacata direct, am luat masuri intreband un avocat unde ar trebui sa scriu autoritatilor, pentru ca nu stiam, fiind prima data in fata acestei probleme. Vreau sa mergem linistiti pe strazi, fara frica, si in egala masura, sa ne pese si de animale”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Postarea i-a nemultumit, insa, pe unii iubitori de maidanezi. „Te faci de ras cucoana cu pozele tale. Toti iubitorii de animale stiu ca nu orice POSESOR de animal este automat si iubitor de animale si toti vedem cat de mecanice sunt miscarile tale in prezenta catelusei. Se vede ca este o recuzita pentru tine, si nu un suflet”, i-a scris cineva pe reteaua de socializare. „Andreea , tu oricum esti o falsa si cred ca prin acea filmare ti.ai dat arama pe fata. Acum incerci sa indrepti lucrurile pt ca te.ai lovit de opinia publica, majoritara impotriva reactiei tale deplasate. „Zana” s.a transformat in zgripturoaica!”, este un alt comentariu negativ primit de Andreea Marin.

Cu toate acestea, au existat si persoane care i-au luat apararea prezentatoarei TV.  „Bravo draga mea,implicate si in aceasta problema ca sunt sigura ca o sa faci treaba buna. Esti un om minunat si foarte capabil sa faci multe lucruru bune pentru noi” ; „Nu o sa inteleg niciodata de ce ai atati de multi dusmani! Ai facut atatea gesturi frumoase incat ma iirita rautatea de care ai parte!”, sunt cateva dintre mesajele de sustinere primite de Andreea Marin din partea fanilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top