Connect with us
S-a aflat de ce Carla’s Dreams nu se fotografiaza cu fanii

Vedete

S-a aflat de ce Carla’s Dreams nu se fotografiaza cu fanii

De ce Carla’s Dreams nu se fotografiaza cu fanii? O intrebare care a framantat fanii indragitei trupe din Republica Moldova, dar care are un raspuns oferit chiar de unul dintre membrii ei. Este vorba de vocalistul de peste Prut, Andrei Tarus, fost membru al formatiei In Quadro. Acesta a explicat ca motivul pentru care nu accepta sa faca poze cu fanii este foarte simplu. ”Vara e foarte cald, mastile noastre nu-s tatuaje, asta e vopsea. Noi nu putem face poze in concertele din vara aproape niciodata, pentru ca ele practic se sterg si la poze… puteti sa intelegeti asta. Va rugam frumos sa intelegeti”, a explicat solistul de la Carla’s Dreams la unul dintre concertele sale recente de la Chisinau.

„Carla’s Dreams este un grup de tineri din Republica Moldova care incearca modest sa faca ceva muzica.
S-a vorbit mult despre noi, despre cit de “corecti” suntem in ceea ce facem, despre ceea ce promovam, despre ce efecte are muzica noastra etc. Nu stim daca ne intereseaza chiar toate aspectele de mai sus pentru ca, anonimi fiind, ne doare fix in cot de ceea ce poate ar deranja pe altcineva din categoria “artist”, “muzician”. Nu am pretins si nu pretindem ca suntem nici una, nici alta.

Citeste si: Carla’s Dreams a lansat melodia Unde VIDEO

Cum arata sotia solistului de la Carla’s Dreams FOTO

Singurele lucruri relevante pentru noi sunt relatiile pe care le-am creat cu ascultatorii nostri, capacitatea de a ramine cu mainile dezlegate si gindirea libera in ceea ce facem. Date, cifre si informatii banale despre ceea ce reprezinta acum Carla’s Dreams nu vom da, e inutil si neinteresant. Vom spune doar ca simtim o presiune destul de mare de responsabilitate in ceea ce facem, ceea ce inainte nu era atat de pronuntat.

Probabil e vorba de orgoliu… un orgoliu tampit reiesit din supraaprecierea proiectului de catre multi din cei care si-au expus parerea. Planuri? Greu de spus, dar cert e ca avem cel putin inca citeva piese in lucru pe care le vom lansa in urmatoarele citeva luni”, se arata intr-o postare pe site-ul oficial al trupei. Carla’s Dreams s-a lansat in Romania in 2013, alaturi de Inna, cu piesa “P.O.H.U.I.”. Ulterior au urmat colaborari cu Loredana si cu Delia, iar popularitatea trupei a crescut simtitor intr-un timp scurt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top