Connect with us
Valentina Pelinel a fost cerută în căsătorie de Borcea

Vedete

Valentina Pelinel a revenit la silueta de fotomodel. Vedeta a impartasit secretul

Valentina Pelinel a nascut in urma cu trei luni un baietel, pe nume Milan Cristian. De cateva luni vedeta este in centrul atentie dupa ce s-a aflat ca este insarcinata, fara sa dea detalii despre tatal copilului. Chiar daca a evitat si a facut declaratii voalate, presa mondena a scris ca tatal copilului este nimeni altul decat Cristi Borcea.

Citeste si: EXCLUSIV. Alina Petre: „Sotul meu s-a laudat ca a fost si cu Valentina Pelinel”. LISTA FEMEILOR LUI MARIAN MAGUREANU

Citeste si: Ce gest a facut Mihaela Borcea dupa ce Valentina Pelinel a nascut

Se declara cea mai fericita mamica si nu ezita sa impartaseasca cu fanii sai de pe site-urile de socializare fiecare moment important din viata sa.

In urma cu doua zile, Valentina Pelinel si-a sarbatorit fiul, care a implinit trei luni de viata si a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu tortul micutului.

Insa, dincolo de rolul de mamica si responsabilitatile pe care le are, vedeta are o grija deosebita si de felul in care arata. Astfel, ca si-a reluat activitatile fizice, pentru a reveni in forma de dinainte de sarcina. Si nici nu are mult de munca avand in vedere ca si-a revenit spectaculos la doar trei luni dupa nastere.

Ea a postat o fotografie pe Facebook din sala de sport si a scris un mesaj motivational: „Ai grija de corpul tau. Este locul unde vei trai toata viata. mens sana in corpore sano”, a scris vedeta pe Facebook.

Valentina Pelinel este un fotomodel din Romania. A fost casatorita cu omul politic Cristian Boureanu. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul „Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top