Connect with us
Gestul emotionant al lui om al strazii a devenit viral pe internet

Știri

Gestul emotionant al lui om al strazii a devenit viral pe internet

Un barbat fara adapost a devenit vedeta pe internet, dupa ce gestul lui impresionat a fost urmarit de sute de mii de oameni din intreaga lume.

In timp ce barbatul fara adapost dormea pe o banca, americanul s-a furisat si i-a strecurat acestuia in ghiozdan cativa dolari. Dupa cateva momente, cersetorul a realizat ca cineva i-a lasat banii si a plecat fericit catre un magazin, pentru a isi cumpara o patura si o perna.

In momentul in care s-a intors de la magazin, barbatul trecut usor de 60 de ani s-a asezat langa un domn care vorbea la telefon, fara sa stie ce el este cel care ii lasase banii.

Auzind conversatia la telefon, omul strazii intelege ca barbatul de langa el are nevoie de bani pentru a-i cumpara medicamente fiicei sale bolnave. Fara sa stea pe ganduri, acesta se duce inapoi la magazin si returneaza patura si perna, pentru a primi banii inapoi.
CITESTE SI: Viral. De cate elastice ai nevoie pentru a face un pepene sa explodeze VIDEO
CITESTE SI: Viral. Tort in sticla de Coca Cola. Reteta care a innebunit Internetul
Omul strazii se intoarce la tatal disperat si ii da toti banii pe care ii are, spunandu-i ca are nevoie mai multa de acesti bani decat el. Impresionat de gestul cersetorului, americanul ii dezvaluie acestuia ca totul a fost filmat si ii da banii inapoi, plus inca 500 de dolari.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top