Connect with us
O femeie in varsta de 106 ani a dansat cu Barack Obama si sotia lui

Știri

O femeie in varsta de 106 ani a dansat cu Barack Obama si sotia lui

O femeie in varsta de 106 ani a dansat cu Barack si Michelle Obama, in timpul unei vizite la Casa Alba. Momentul a devenit viral pe intenet si a strans peste 10 milioane de vizualizari.

Momentul adorabil a avut loc cand Virginia McLaurin, o femeie de culoare in varsta de 106 ani, a venit in vizita la Casa Alba. Cum marele vis al doamnei era sa-i intalneasca pe sotii Obama, aceasta a inceput sa danseze, spre surprinderea tuturor, iar momentul a devenit viral pe internet.

Simpatica batranica a fost extrem de emotionata in momentul intalnirii cu Barack Obama si sotia acestuia, Michelle. „Este o onoare” a spus Virginia, in momentul in care presedintele Statelor Unite ale Americii i-a strans mana. Imediat, femeia in varsta de 106 ani a inceput sa danseze de bucurie.

In dansul femeii a intrat imediat si Prima Doamna a Americii, Michelle Obama. „Cand voi fi mare, vreau sa fiu ca dumneavoastra” – a spus sotia presedintelui, iar Virginia i-a raspuns: „Puteti face asta!”.

Dance Party with 106-year-old Virginia McLaurin

What's the secret to still dancing at 106? Watch 106-year-old Virginia McLaurin fulfill her dream of visiting the White House and meeting President Obama. #BlackHistoryMonth

Posted by The White House on Sunday, February 21, 2016

De asemenea, intrebata de Michelle Obama care este secretul longevitatii sale, Victoria i-a dat un sfat la fel de amuzant: „Trebuie doar sa va miscati tot timpul!„.

In scurt timp, ceea ce parea o vizita obisnuita la Casa Alba s-a transformat intr-un dans haios, intre cei trei. Momentul a fost facut public pe internet iar milioane de oameni au apreciat gestul sotilor Obama, dar in special spiritul femeii in varsta de 106 ani.

CITESTE SI: VIDEO! GEST UIMITOR din partea unui barbat din Ploiesti, pentru al doilea an consecutiv!
CITESTE SI: Acest om a plantat flori timp de doi ani pentru sotia depresiva

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top