Connect with us
Idei de tinute pentru Dragobete

Știri

Cucereste-l de Dragobete cu tinute simple dar de efect

Maine este Dragobetele, iar noi iti oferim idei de tinute pentru a-l impresiona! Pun pariu ca nu te-ai fi gandit sa te imbraci asa!

Cuplurile care isi doresc cu toata convingerea sa respecte traditiile romanesti si nu au sarbatorit Valentine’s Day se pregatesc de Dragobete, sarbatoarea iubirii la romani. Cadourile au fost deja pregatite, iar femeile mai au o singura provocare, sa gaseasca tinuta perfecta.

Te-ar putea interesa si: 5 piese vestimentare din sezonul rece pe care le poti purta in aceasta primavara

Te-ar putea interesa si: 7 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in geanta

Sarbatoarea de Dragobete este o zi in care ne exprimam iubirea prin diferite moduri, fie prin cuvinte duioase, fie prin mici atentii precum flori, cadouri sau pur si simplu prin prezenta alaturi de partener. De aceea, este important sa ai in minte cateva tinute atunci cand te pregatesti de o intalnire, o cina romantica sau pur si simplu o plimbare prin parc. Noi ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva sfaturi care iti vor da inspiratia necesara pentru o zi de neuitat.

Fusta, prietena de incredere

O tinuta feminina si romantica este mereu bine venita, fie ca esti in perioada adolescentei sau o femeie in toata firea. In plus, daca reusesti sa-ti scoti in evidenta silueta sau picioarele, cu atat mai bine. Iar metoda cea mai la indemana este o .. fusta. Ati ghicit!

Cel mai potrivit este sa optezi fie pentru fustele cloche, fie pentru cele cu pliuri. In plus, pentru un look si mai dragut, poti imbina fusta aleasa cu o bluza sau top cu imprimeuri. Ah, si nu uita de pantofii cu toc. Chiar daca nu esti adepta lor, poti alege sa porti o pereche de pantofi tip oxford sau o pereche de ghete pana in dreptul gleznei. Ce spui?

Fusta lunga

Fusta

Rosu, culoarea pasiunii

Este oficial! Una dintre cele mai romantice, senzuale si sexy culori care evidentieaza cel mai bine dragostea este nuanta rosie, iar pentru o cina romantica, o rochie rosie este alegerea perfecta cu care ii vei fura privirea pe parcursul intalnirii.

Tinuta in rosu

Rochie rosie

Black is such a happy colour

Ce poate fi mai la indemana unei femei decat o tinuta all black? Stim, negrul este sexy, indraznet si ofera o urma de mister. In plus, reprezinta o tinuta simpla care poate lua nastere fara prea mult efort si, indiferent daca vorbim de o iesire la o cafea pe timp de zi sau chiar la o cina romantica, cu siguranta nu vei da gres si el va fi mereu cu ochii pe tine.

Rochie neagra

Tinuta in negru

Contraste puternice

Daca vrei sa il surprinzi printr-o tinuta iesita din tipare, poti opta pentru un outfit cu un contrast puternic. Unul dintre cele mai potrivite contraste pentru un astfel de eveniment ar putea fi atunci cand rosul imbratiseaza rozul. Indrazneste sa porti aceste doua culori si vei radia. In plus, ai toate sansele sa grabesti venirea primaverii si vei fi o pata de culoare printre tonurile inchise din jur.

Contrast

Rosu si roz

Ce parere ai despre ideile noastre de tinute? Te tenteaza sa te imbraci asa?

Sursa foto bodyrock.tv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top