Connect with us

Știri

Foloseste uleiul de cocos in ritualul tau zilnic de frumusete

Indrazneste sa incluzi uleiul de cocos in ritualul de infrumusetare. Beneficiile sunt garantate!

Uleiul de cocos se afla printre ultimele tendinte in materie de produse cosmetice si se regaseste in numeroase produse de infrumusetare, toate acestea datorita beneficiilor sale pentru tenul, parul si pielea doamnelor si domnisoarelor.

Posibilitatile sunt nenumarate! Iata ce poti face cu doar cateva picaturi!

Masca pentru par – Atunci cand este pus la temperatura camerei, uleiul de cocos are o textura cremoasa, iar la temperaturi mai ridicate acesta devine lichid. Asa ca, in timp ce te afli la dus, lasa apa fierbinte sa curga peste borcanul in care pastrezi uleiul de cocos. Ulterior, dupa ce te-ai samponat si clatit, foloseste uleiul format ca pe o masca pentru par. Apoi, inveleste capul cu un prosop si lasa tratamentul sa actioneze intre 5 si 10 minute dupa care iti poti clati parul cu apa calda din abundenta.

Te poate interesa si: Aceste uleiuri trebuie sa faca parte din ritualul tau de frumusete

Te poate interesa si: De ce se subtiaza parul si cum eviti asta

Ulei pentru corp – Zilnic, dupa ce ai facut dus, in locul cremelor sau al lotiunilor pentru corp comerciale pe care le folosesti, alege uleiul de cocos si beneficiile sale. In plus, pentru un miros si mai placut il poti combina cu cateva picaturi de ulei esential de lavanda sau menta. Vei fi surprinsa de rezultat!

Balsam pentru buze – In sezonul rece, ca urmare a temperaturilor scazute, a vantului, dar si a umezelii din aer buzele tale se pot deshidrata puternic si se pot crapa. Pentru a preveni acest lucru, seara, inainte de culcare, iti poti masa buzele cu putin ulei de cocos.

Te poate interesa si: 5 condimente utile pentru ingrijirea pielii

Uleiul de cocos hidrateaza cuticulele – Expertii in frumusete nu recomanda taierea cuticulelor cu forfecuta. In schimb, cuticulele pot fi impinse la baza unghiei, iar apoi pot fi hidratate cu uleiul de cocos pe care il ai mereu la indemana.

Uleiul de cocos hidrateaza pielea – Daca ai o piele sensibila, iritata sau o piele crapata, te poti hidrata cu ulei de cocos. Tratamentul este benefic si pentru zonele foarte sensibile de sub ochi. Indrazneste sa renunti macar pentru o perioada la cremele scumpe pe care le folosesti si nu dau rezultat si incearca uleiul de cocos. Nu vei regreta!

Sursa foto sheabutter.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top