Connect with us
O tanara de 26 de ani din Londra a schimbat cartile cu monstrii virtuali din jocul Pokemon Go.

Știri

INCREDIBIL! Ce a putut sa faca o tanara pentru jocul Pokemon Go

Sophia Pedraza, o profesoara in varsta de 26 de ani, din nordul Londrei, a renuntat la slujba ei pentru a avea timp sa se joace Pokemon Go. Ea vrea sa-si dedice timpul plimbatului pe strazi, pentru a prinde cat mai multi pokemoni, pe care ulterior sa-i vanda pe internet.

Tanara recunoaste ca imediat dupa ce a descarcat jocul a devenit dependenta. Totodata, ea spera sa devina vanatoare profesionista de pokemoni si sa obtina bani frumosi de pe urma lor. Ea intentioneaza sa-i vanda la licitatie pe eBay, acolo unde se gasesc deja la vanzare cele mai rare creaturi din joc.

Citeste si: Ce este Pokemon Go

Citeste si: Oana Pellea critica POKEMON GO: „Mi se pare un experiment la…”

Ideea femeii a venit dupa ce a vazut ca pokemonii se vand pornind de la 70 de lire si ajungand chiar si la 7.300 de lire. Pentru a reusi insa ceea ce si-a propus, ea intentioneaza sa-si achizitioneze mai multe telefoane, sa-si faca mai multe conturi, dupa care sa vanda contul cu totul.

„Mama crede ca sunt nebuna, insa voi afce acest lucru pana cand voi face bani.”, a declarat tanara potrivit dailymail.com. De altfel, ea a precizat ca se va intoarce la postul sau de profesoara in cazul in care nu va face bani.

Sophia recunoaste ca ea castiga oricum 2000 de lire pe luna din meditatii la matematica, muzica si engleza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top